10 esküvői trend, aminek búcsút inthetünk

A divat állandóan változik, ami tegnap még trendi volt, az ma már ciki, de lehet, hogy holnap ismét divatos lesz. Ember legyen a talpán, aki ezen ki tud igazodni. De én most nagyon bevállalós leszek, és megpróbálom. Összegyűjtöttem azokat az esküvői trendeket, amelyek most épp a ciki kategóriába tartoznak, de ne aggódj, ezek is bármikor visszatérhetnek. A divatvilág már csak ilyen…

 

esküvő_trend_kép1

Forrás: bridalore

 

 

Rose gold

 

Ha van olyan, hogy slágerszín, akkor az arany-rózsaszín kombó biztosan az. Be kell vallanom, én imádom ezt a színt. Elegáns, kifinomult és közben visszafogott, szóval egyszerűen gyönyörű. De kezd túl sok lenni, és ezáltal kezdi elveszíteni a különlegességét.

 

Szinte már minden kapható ebben a színben, a telefontól kezdve, az ékszereken át, egészen a fazekakig (tényleg van ilyen). Arról nem is beszélve, hogy minden második esküvő rose goldban pompázik.

 

Helyette: A legújabb esküvői trendekben megjelennek az élénk színek, ne féljünk használni ezeket. Egy erőteljesebb, és egy halványabb szín kombinációjával is elegáns hatást érhetünk el, ráadásul egyedibbé is varázsolhatjuk a dekorációt.

 

Forrás: the bridal project

 

Szexi menyasszonyi ruha

 

Szerintem a köldökig kivágott menyasszonyi ruha eddig sem volt szexi, de most úgy tűnik a szakértők is osztják a véleményemet. A nagyon mély dekoltázsnak és a miniszoknyának nem az esküvőn a helye. Nem hiszem, hogy ilyen ruhában kellene bevonulni a templomba.

 

Helyette: Visszafogottság, sejtelmesség. A mély dekoltázst elfedhetjük valamilyen áttetsző anyaggal, vagy csipkével. Az ”illúzió” hatás szexivé és elegánssá teszi a megjelenésünket, magamutogatás nélkül.

 

esküvő_trend

Forrás: The Giftinsider

 

Üdvözlő csomag

 

Itt nem a köszönőajándékra gondolok, hanem azokra a csomagokra, amiket a vendégek érkezésükkor kapnak, például mini szépségcsomag, másnaposság elleni csomag stb.

 

Szerencsére egyre kevesebb esküvőn találkozni vele, de nem is fog hiányozni. Egyszerűen nincs rá szükség, felesleges ezeknek az összeállításával foglalkozni. A vendégek nem tudnak vele mit kezdeni, a párnak pedig plusz költség.

 

Helyette: Egyszerű, ötletes köszönőajándék, és ebből is lehetőleg valami ehetőt válasszunk. Nem kell túlcifrázni, mert a vendégek többsége úgysem fog rá emlékezni.

 

esküvő_trend

Forrás: the dandelion patch

 

 

Virágfal

 

Szép, mutatós, ötletes VOLT néhány évvel ezelőtt, de ma már unalmas. Lassan már nincs olyan ember, aki ne pózolt volna virágfal előtt.

 

Helyette: Annyi más dekorációs lehetőség van, például pompom, lufi. Ezek ráadásul még olcsóbbak is, mint a virágfal, és szerintem legalább olyan mutatósak.

 

esküvő_trend_meztelen torta

Forrás: elísiarootcakes

 

Meztelen torta

 

Biztos bennem van a hiba, de én ezt az esküvői trendet sosem értettem. Nekem befejezetlennek tűnnek, illetve az élő virágot sem igazán tudom összeilleszteni egy tortával. Ráadásul, burkolat nélkül, szerintem könnyen kiszáradnak, megolvadnak. Egy szó, mint száz, nem fog hiányozni ez a meztelen stílus.

 

Helyette: Én szeretem az olyan tortákat, amelyek elvarázsolnak, amelyek már-már a művészet határait súrolják, legyen szó cukorvirágokról, vagy csokidekorációkról. Úgy tűnik, szerencsém van, és ez az irány lesz most újra divatos. Csak kár, hogy már nincs több esküvőm…

 

esküvő_trend_cupcake

Forrás: stylisheve

 

Cupcake

 

Ha már cukrászat, akkor nem hagyhatjuk ki a cupcaket sem. Igen elterjedt, hogy a menyasszonyi torta helyett egy-egy cupcaket kap minden vendég. Nincs is ezzel semmi probléma, de miért csak cupcake-kel működne a dolog? Annyiféle sütemény létezik még, és mindenből lehet mini változatot készíteni.

 

Helyette: Manapság egyre elterjedtebbek a tradicionális édességek. Például angol esküvőn a mini piték, amerikai esküvőn a fánk, magyar esküvőn meg lehetne mini kürtőskalács az esküvői trend.

 

esküvő_trend

Forrás: pinimg

 

Tájékoztató és humoros táblák

 

A vicces táblák általában nem viccesek, hanem kínosak és erőltetettek. A tájékoztató táblák fölöslegesek, hacsak nem egy labirintusban van az esküvő. A személyzet tökéletesen útba tudja igazítani a vendégeket.

 

Helyette: Nem kell helyette semmi, egy jó helyszín, és egy jó személyzet kell.

 

esküvő_trend

Forrás: taraweddings

 

Fotósarok

 

Biztos, hogy 20 év múlva is jó lesz visszanézni ezeket fotókat? A részeg vendégeket óriás szemüvegben, óriás bajusszal? Én ezt még átgondolnám, mindenki érdekében.

Helyette: A vendégek szórakoztatásának ezer másféle módja van. Különböző játékok, kvízek, vagy akár berendezhetünk egy társasjáték sarkot is.

 

esküvő_trend_fotozás

Forrás: adorama

 

Beállított fotók

 

Te is feszengsz a fényképező előtt? Ha nem, akkor szerencsés vagy, és nyugodtan átugorhatod ezt a pontot. Ha a válasz viszont igen, akkor van egy jó tanácsom, ne erőltesd. Nem leszel önmagad a képeken, bármilyen jó is a fotós.

 

Helyette: Hagyd, hogy a fotós dolgozzon, és igazi, őszinte pillanatokat örökítsen meg. Például készülődés közben, a lagzin, a torta felvágásakor, beszélgetés közben stb.

 

Forrás: praiseweddings

 

Fényfüzér

 

Nem tudom más is van-e így vele, de nekem a fényfüzérektől mindig karácsonyi hangulatom lesz. Nem éppen esküvőhöz illő.

 

Helyette: Lampionokkal, gyertyákkal, lámpásokkal is megteremthető a romantikus, meghitt hangulat.

 

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Tündérmese a női szépségről – a Ronald Joyce 2020-as kollekciója

Szívesen mesélnénk a varázslatról, melyet Veni Infantino évente újraálmod, de inkább Rátok, vágyakozó menyasszonyokra bízzuk, hiszen csak...

A legszebb emlékekből készített karácsonyi meglepetés

Bárcsak minden értékes pillanatot becsomagolhatnánk valami örökké tartó dobozba, hogy ne csak mi magunk, de az utánunk jövők is részesülh...

Minden részletében elegáns: a tökéletes esküvői meghívók titka

Igent mondtál a páros életre, ami most kezdődik és mindent megteszel, hogy ez a kezdet a lehető legígéretesebbre sikerüljön. A titok persze ...