Mit lehet csinálni az esküvő másnapján? – 13 tipp a friss házasoknak

Gondolkodtál már rajta? Mi lesz, ha véget ér az esküvő, és életedben először feleségként ébredsz fel? Mivel fogod tölteni a napot?

 

Ha még nincs ötleted, akkor pont jó helyen jársz, ugyanis hoztam néhány tippet segítségként.

 

újdonsült feleség

Forrás: anarchismtoday

 

1. Aludd ki magad!

 

Az elmúlt hónapok megfeszített tempója, a sok szervezés, az idegeskedés, az álmatlan éjszakák után, most eljött a pihenés ideje. Ne sajnáld az időt az alvásra, szükséged van rá. Nincs is jobb érzés, mint frissen, kipihenten ébredni a férjed oldalán.

 

2. Nyisd ki a nászajándékokat!

 

Óóó, végre, a nap legjobb része! Tegye fel a kezét, aki nem szeret ajándékot kapni. Egy kezet sem látok, szóval ilyen ember nem létezik, úgyhogy hajrá, ne fogd vissza magad. És ne keseredj el, ha három egyforma csészét kapsz. Légy pozitív, ha kettőt eltörsz, még mindig van tartalékod.

 

friss házasok

Forrás: stellar

 

3. Lazíts!

 

Ne vállald túl magad ezen a napon. Óhatatlanul vannak feladatok, amiket el kell intézni, de szánj időt a lazításra is. Tegyél valamit, amire az utóbbi időben nem volt időd. Nézz meg egy (vagy több) részt a kedvenc sorozatodból, olvass egy jó könyvet, vagy kirándulj egyet a férjeddel.

 

4. Változtasd meg a Facebook státuszod!

 

Mert ugye, ami nincs fent a Facebookon, az nem is létezik. Nem igaz? Persze ez csak vicc, de nincs abban semmi rossz, ha a nagyvilággal is megosztod a boldogságodat.

 

friss feleség

Forrás: aboutfaceonline

 

5. Kényeztesd magad!

 

Mikor vettél utoljára egy jó, forró fürdőt? Ugye, milyen régen volt már. Hát, most itt a tökéletes alkalom. Fogj egy jó könyvet, gyújts meg pár gyertyát, tegyél fel egy arcpakolást, és lazulj el. A tested és a lelked is hálás lesz, ezért a kis kényeztetésért.

 

6. Tölts időt a szeretteiddel!

 

Nekik is nagy nap volt a tegnapi, nem csak neked. Szervezz egy ebédet, vagy egy kis kiruccanást a családdal, közeli barátokkal, hogy átbeszéljétek az esküvő legapróbb részleteit is, illetve, hogy megosszátok velük boldogságotokat.

 

nászút

Forrás: 4zida

 

7. Csomagolj be a nászútra!

 

Ha hamarosan indultok, akkor érdemes ezt is belevenni a napi programba. Nem a legpihentetőbb feladat, de egy nászútra bepakolni, azért nem olyan rossz dolog.

 

8. Rendezd az anyagiakat!

 

A legkellemetlenebb feladat a nap során, de ezen is túl kell lenni. Fizess ki mindenkit, akinek még tartozol az esküvői szolgáltatók közül, valamint hozz el a helyszínről mindent, ami esetleg még ottmaradt (dekorelemek, ruhák, maradék sütemény).

 

Forrás: womenspeakforthemselves

 

9. Készíts egy listát a teendőkről!

 

Mi az, amit még el kell intézi az esküvővel kapcsolatban?

 

  • bérelt ruhákat visszavinni a szalonba
  • smink termékeket visszavinni a sminkesnek (rúzs, púder stb.)
  • fodrász kellékeket visszavinni a fodrásznak (csattok, hajtűk, hajdíszek stb.)
  • nászúttal kapcsolatos teendők
  • köszönőlevelek
  • nászajándékok szortírozása

 

10. Írj le néhány emléket!

 

Mivel még nagyon frissek az emlékek, ezért a legjobb most leírni néhány kedves történetet, a benyomásaidat, érzéseidet. Milyen jó lesz ezeket visszaolvasni sok-sok év múlva.

 

friss házasok

Forrás: targetmug

 

 

11. Vedd elő a Mr. és Mrs. bögréket!

 

Igen, most már előveheted a szekrény mélyéről, nem kell tovább rejtegetned. Ha esetleg még nem lennének a birtokodban ezek a csodás bögrék, akkor biztosan találsz a nászajándékok között. Ne aggódj, nem úszod meg…

 

12. Nézd meg a fotókat!

 

A hivatalos képek még nem készültek el, de a család, barátok biztosan készítettek képeket, amelyek között igazi kincsekre is bukkanhatsz. Készíts egy oldalt (pl.: Facebookon), ahova mindenki feltöltheti a magáét, és így máris lesz kész albumod.

 

friss házasok

Forrás: metro

13. Tarts csalónapot!

 

Az elmúlt időszakban koplaltál a tökéletes alakért? Ezt most felejtsd el, és egyél, amennyit szeretnél, és főleg, amit szeretnél. Edd meg a maradék tortát, rendelj pizzát, foszd ki a hűtőt, ne fogd vissza magad. A menyasszonyi ruhát már többször úgysem kell felvenned.

 

friss-házasok

Forrás: stories of world

 

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Neked is van ciki esküvői sztorid? Nekünk három is!

Az ember életében számos kínos szituáció adódik, de mi van akkor, ha épp az esküvőn adódik a valaha volt legkínosabb?...

5 mesébe illő fotózási helyszín ESŐS NAPOKRA

Rengeteg csodás helyet találni, ahol a kreatív képeket elkészíthetitek rossz idő esetén....

Variációk a karikagyűrű felhúzására

Kinél legyenek, mikor kerüljenek elő, hogyan húzzuk fel? – mennyi kérdés egyetlen részlet tökéletes kivitelezéséhez!...