400 lány közül Moravszki Enikő lett 2018 legszebb menyasszonya

Ez a péntek 13-a igazi szerencsét hozott hét gyönyörű fiatal lánynak: ők azok, akik az Esküvő Okosan döntőjébe kerültek. A döntőt Vonyarcvashegyen a Players Lounge-ban teljes esküvői hangulatban rendezték meg. A zsűri szerint mind a 7 lány nyert már azzal, hogy eddig eljutott, és mi is így láttuk: remek hangulatú, minden szempontból luxusnap volt ez. A legszebb menyasszonynak járó díjat végül Moravszki Enikő vehette át – meg még rengeteg ajándékot.

 

szépségverseny4

 

Ragyogó napsütés, koranyári meleg, Balaton-part. A lányok párjaikkal már délelőtt megérkeztek, hiszen rájuk az esti verseny előtt még sok teendő várt: smink, haj, ruha, de közben készült a barack-szürke-bronz-drapp dekoráció, előkészült a zene- és  hangtechnika, valamint a különleges fénydekor, hiszen egy szív alakú , kivilágított kapun érkeztek az este folyamán a vendégek – nem csak a lányoknak, a helyszínnek is pompásnak kellett lennie.

 

szépségverseny4

 

Míg a vőlegények a medence partján ismerkedtek, viccelődtek egymással, addig a lányokkal az Esküvő Okosan stábja megismertette a nap koreográfiáját, mire számíthatnak, milyen sorrendben követik egymást az események.

 

szépségverseny

 

Az első napirendi pont a sminkelés volt, a Magic Szépségszigetben gondos kezek vették kezelésbe a lányokat. Itt készültek el a frizurák is Zsidró Tamás két tehetséges fodrászának jóvoltából – a mester csak az esti döntőre érkezett, hiszen zsűriszerepet vállalt a szépségversenyen.

 

szépségverseny

 

A lányok már napközben sztároknak érezhették magukat, kattogtak a fényképezőgépek, forgott a videó egész nap (az első összefoglaló a napról itt érhető el), de a vőlegények is lelkesen filmeztek és fotóztak telefonjaikkal – erről a napról garantáltan minden meg lett örökítve!

 

szépségverseny

Készül a közönségkedvenc, Bagyinszki Anikó frizurája

 

Még véget sem ért a sminkelés, megérkezett az RTL Klub stábja, hogy a Fókusz című műsorukba riportot készítsenek: mivel a lányok ekkor még elfoglaltak voltak, először a vőlegények kerültek mikrofonvégre, majd a zsűri tagjait, Halász Évát, Tóth Ritát és Zsidró Tamást kérdezték. A mesterfodrász szerint mind a hét lány nyertes, majd hozzáfűzte:

 

szeretnék gratulálni a vőlegényeknek: jó szemetek van!

 

A mesterfodrász korábban is megjegyezte a hölgyekkel kapcsolatban, hogy „sugárzik belőlük a karizma. Egy nőnek az élete egyik legfontosabb és legszebb pillanata, ők vannak a fénypontban.”

 

A zsűri negyedik tagja, Takács Nóri stílszerűen a saját nászútjáról, Honoluluból jelentkezett be a versenybe, a 12 órás időeltolódás miatt ez bizony neki hajnali 4 órás kelést jelentett…de megérte, hiszen egyedülálló élményben lehetett része a verseny zsűrijeként.

 

 

Aztán befutott az Origó, jöhetett a koccintás, felkonferálás és kezdődhetett a verseny. Magyarország hét legszebb menyasszonya négy-négy kollekcióban vonult végig a közönség előtt: először egy laza, elegáns öltözetben, majd alkalmi, menyecske és végül menyasszonyi ruhában csodálhatták meg a hölgyeket az érdeklődők.

 

menyasszony szépségverseny

Király Kitti és Halmai Dóra 

 

Közben énekelt az X-faktoros Danics Dóra, a menyasszonyi ruhás bevonuláskor pedig néhány vőlegény elmorzsolt pár könnycseppet, amikor először látták meg életük párját ezekben a ruhakölteményekben. Ekkor hallottuk, amint a közönségkedvenc Bagyinszki Anikó párja odasúgta menyasszonyának: nekem te vagy a legszebb!

 

 

Az, hogy ki lett a nyertes, este 7 órára derült ki: 2018-ban Magyarország legszebb menyasszonya Moravszki Enikő lett! Felkerült a korona, Enikő párja azonnal odament a legszebb menyasszonyhoz, meghatottság, könnyek, köszönetek hangzottak el, Danics Dóra pedig elénekelte az győztes dalát…Fantasztikus érzés, hogy nem volt irigység, furkálás a lányok között, mindenki őszintén örült Enikő győzelmének. Sőt, kiderült, hogy a hét lány azt tervezi, a Nagy Napjaik után találkoznak majd, kapcsolatot tartanak, úgy tűnik a közös élmény igazi csapattá kovácsolta őket.

 

Ezután a támogatók átadták a fantasztikus, értékes nyereményeket: hiszen innen senki nem távozhatott üres kézzel.

 

 • Nyertes számára Halász Éva menyasszonyi ruha a Nagy Napra
 • Nyertesnek menyasszonyi Zsidró frizura
 • Nyertes és örömanyái számára 3×50.000 forintos utalvány – Rejuvena Esztétika
 • Nyertes és családja számára 100.000 Ft értékű elektromos sétahajózás a Balatonon – Rejuvena Esztétika 
 • Nyertes számára BMW x2 luxusautó 7 napi használata – BMW Autófókuszérdekes, hogy Enikő még a nap elején elmesélte, hogy már korábban kinézték, hogy ilyen autót szeretnének esküvői autónak, sőt még egy benzinkút nyereményjátékán is kifejezetten ezért az autóért vettek részt. Persze nem sikerült megnyerni, de most övék az autó a Nagy Napjukra.
 • Nyertes 1 évig Esküvő Okosan arca lesz
 • Nyertes számára 50.000 Ft értékű vásárlási utalvány és a cég képviselője által választott 2 döntős versenyzőnek 10-10.000 Ft értékű vásárlási utalvány – Street Fashion Zala kft. 
 • Nyertes számára 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány – Essence Team kft.
 • Nyertes számára esküvőszervezés – Horavecz Renáta – Wonderfulweddings by HR. 
 • Nyertes számára 3 nap, 2 éjszaka 6 főre a Zenit Hotel Balatonban – Zenit Hotel Balaton 
 • Nyertesnek és családjának. 120.000 Ft értékben fogfehérítés vagy bármilyen fogorvosi kezelés a Dr. Hátsági Implant Fogászatban (implantátumokra nem vonatkozik)
 • helyezettnek és családjának. 75.000 Ft értékben fogfehérítés vagy bármilyen fogorvosi kezelés a Dr. Hátsági Implant Fogászatban (implantátumokra nem vonatkozik)
 • helyezettnek és családjának. 50.000 Ft értékben fogfehérítés vagy bármilyen fogorvosi kezelés a Dr. Hátsági Implant Fogászatban (implantátumokra nem vonatkozik)
 • helyezettnek és családjának. 40.000 Ft értékben fogfehérítés vagy bármilyen fogorvosi kezelés a Dr. Hátsági Implant Fogászatban (implantátumokra nem vonatkozik)
 • helyezettnek és családjának. 40.000 Ft értékben fogfehérítés vagy bármilyen fogorvosi kezelés a Dr. Hátsági Implant Fogászatban (implantátumokra nem vonatkozik)
 • A közönségdíjasnak és családjának. 75.000 Ft értékben fogfehérítés vagy bármilyen fogorvosi kezelés a Dr. Hátsági Implant Fogászatban (implantátumokra nem vonatkozik)
 • Nyertes vőlegénye számára BMW karóra – BMW Autófókusz 
 • Nyertest és családját megvendégeli a Tompos Étterem
 • Nyertes és 2 további menyasszony számára Toman Diet ajándékcsomag – Toman Diet
 • Holdfény Liget – Az Alpokalja kalandparkja – élmény
 • Minden döntős számára 10.000 Ft értékű ékszer – Böjte Ékszerész Kft. 
 • Borválogatás , csokoládéválogatás mindenkinek

 

 

Miután az összes nyereményt kiosztották, jöhetett a fotózkodás, az interjúk és az állófogadás, ahol remek hangulatban finomabbnál finomabb falatok várták az egész napos izgalom után már igencsak megéhezett menyasszonyokat és vőlegényeiket. Persze mentek az örömtelefonok közben rokonoknak, barátoknak, messengerüzenetek és facebook-posztok tömegei születtek – annyi, hogy a helyi wi-fi nem is bírta és lefagyott a hatalmas túlterheléstől.

 

menyasszony szépségverseny

Bagyinszki Anikó (közönségdíjas) és Huszin Alexandra

 

Enikő így nyilatkozott a versenyt követően: „Én már akkor győztesnek éreztem magam, amikor bekerültem a döntőbe, hihetetlen, nem készültem fel erre a lehetőségre. Egy igazi boldogságbomba volt az elmúlt nap! Azon kívül, hogy megkaptam 2018 leszebb menyasszonya címet, – amit ezúttal is köszönök – egy olyan társaságba csöppentem, ami nem megszokott egy hagyományos szépségversenyen. Nem volt senkiben “versengés”.

 

menyasszony szépségverseny

Fodor Lina (2. közönségdíjas) és Strassburger Dóra

 

Egy jó hangulatú, vidám nap volt. Nagyon hamar megkedveltük egymást a csajokkal és megbeszéltük, hogy Mindenki Nagy Napja után találkozunk, hogy megosszuk egymással az élményeinket.”

 

menyasszony szépségverseny

A győztes, Moravszki Enikő

 

Enikő szavaiból úgy tűnik, megvalósult a szervezők azon célja, hogy valódi kapcsolat legyen az e körökben mozgók között – és nem csak a szolgáltatókra, hanem a menyasszonyokra is gondolnak. Éppen ezért az Esküvő Okosan stábja akár minden hónapban alkalmat teremtene egy találkozási pontra, fórumra, hiszen a cél: „Minél többet találkozni azokkal, akiknek az Esküvő Okosan szól,  inspirálni és összehozni őket, hogy minél több eseményen tudjanak találkozni, kapcsolatot ápolni, tapasztalatokat cserélni” – mondta Kiss Péter az Esküvő Okosan egyik tulajdonosa. A tervek között szerepel a jegyesek éjszakája, és egy főként Ázsiára jellemző szokás meghonosítása is, ahol többen házasodnak egyszerre.

 

szépségverseny

 

 

A 2018 Legszebb Menyasszonya szépségverseny heteken át tartó szervezési munkáit, azt hogy ezen a napon minden gördülékenyen ment köszönjük Gál Katalinnak, az Esküvő Okosan csapat tagjának!

 

Fotó: Gazdagh Szilvia

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Tündérmese a női szépségről – a Ronald Joyce 2020-as kollekciója

Szívesen mesélnénk a varázslatról, melyet Veni Infantino évente újraálmod, de inkább Rátok, vágyakozó menyasszonyokra bízzuk, hiszen csak...

A legszebb emlékekből készített karácsonyi meglepetés

Bárcsak minden értékes pillanatot becsomagolhatnánk valami örökké tartó dobozba, hogy ne csak mi magunk, de az utánunk jövők is részesülh...

Minden részletében elegáns: a tökéletes esküvői meghívók titka

Igent mondtál a páros életre, ami most kezdődik és mindent megteszel, hogy ez a kezdet a lehető legígéretesebbre sikerüljön. A titok persze ...