5 esküvői kellék, ami luxusérzetet varázsol a nagy napra

Az esküvői dekor elemeit általában már jó előre megálmodják a menyasszonyok, viszont gyakran előfordul, hogy az összhatás mégsem egészen olyan lesz, mint amilyenre vágytak. Most mutatunk 5 kelléket, amit szinte minden stílussal tudunk kombinálni és olyan luxusérzetet kölcsönöz, amitől garantáltan tátva marad a násznép szája – és persze a miénk is. ☺

 

 

Google kép

 

 

1. Magasított asztali elemek

 

 

A tökéletes összhatás egyik alapfeltétele, hogy legyen egy központi elem, ami magára vonzza a tekintetet. Erre tökéletesen alkalmas, ha bevetjük az elmúlt évek népszerű esküvő dekorkellékét, amit ki is egészíthetünk kisebb-nagyobb gyertyatartókkal, gyertyákkal és színben passzoló elemekkel. A magasított vázákban elhelyezett virágok pompás választások lehetnek.

 

 

Forrás: lace-wedding-dressess

 

 

Forrás: Pinterest

 

 

2. Üveg és csillogás

 

 

A kevesebb több. De mi van akkor, amikor a nagy napról van szó? Ugyan itt sem érdemes túlzásba esni, viszont a kristályos, fénylő és áttetsző esküvői dekorelemek elegye megteremti a romantikus és elegáns hangulatot.

 

 

Forrás: elizabethannedesigns

 

 

Forrás: stylishsoiree

 

 

3. Fehér gyertyák

 

 

Mindegy, hogy milyen színek dominálnak, a fehér gyertya az, ami nem fog igénytelenséget sugallni és a legegyszerűbb kombinációkat bevetve is páratlan lesz a végeredmény. Az esküvői dekorációból ez biztosan nem hiányozhat.

 

 

Forrás: bellethemagazine

 

 

Forrás: freutcake

 

 

4. Egyszínű, apró égősor

 

 

A legtöbben a főasztal mögötti területen választják a hangulatfényes megoldást, de igazság szerint bárhol is képzeljük el, bármennyit is igényeljünk, biztosan nem fogunk mellé lőni és a képeken illetve a videón is csodásan fog mutatni a sok pici szikrázó csillogás.

 

 

Forrás: whimsicalwonderlandweddings

 

 

Forrás: stylemepretty

 

 

5. Szék

 

 

Gyakran elfeledkezünk róla, hogy nem csupán a meglévő elemeket választhatjuk, hanem akár le is cserélhetjük őket, ilyenek például a székek is. Nézzük meg az enteriőr stílusát és, ha úgy ítéljük meg, bátran eshet a választás a hollywoodi kedvencre; a chiavari székekre.

 

 

Forrás: modwedding

 

 

Forrás: partyroxnaples

 

 

Apróságokon múlik az, hogy luxusban, királynőnek érezzük magunkat ezen a napon. Nektek milyen apróságok tették még fancy-bb eseménnyé az esküvőtöket?

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Tündérmese a női szépségről – a Ronald Joyce 2020-as kollekciója

Szívesen mesélnénk a varázslatról, melyet Veni Infantino évente újraálmod, de inkább Rátok, vágyakozó menyasszonyokra bízzuk, hiszen csak...

A legszebb emlékekből készített karácsonyi meglepetés

Bárcsak minden értékes pillanatot becsomagolhatnánk valami örökké tartó dobozba, hogy ne csak mi magunk, de az utánunk jövők is részesülh...

Minden részletében elegáns: a tökéletes esküvői meghívók titka

Igent mondtál a páros életre, ami most kezdődik és mindent megteszel, hogy ez a kezdet a lehető legígéretesebbre sikerüljön. A titok persze ...