5 mesébe illő fotózási helyszín ESŐS NAPOKRA

 

Előfordul, hogy a sors keresztülhúzza a számításainkat és az esküvő illetve a fotózás időpontja borús, esős napnak ígérkezik. Ilyenkor sem kell kétségbeesnünk, hiszen Magyarországon rengeteg csodás helyet találni, ahol a kreatív képeket elkészíthetitek rossz idő esetén. Mutatjuk a mi 5 kedvencünket.

 

esküvői-fotózás

 

1. Szabó Ervin Könyvtár – Budapest

 

A Fővárosi Szabó Ervin könyvtár a hatalmas irodalmi választék mellett a meseszép enteriőrjéről is méltán híres, így nem véletlen, hogy számos pár választotta már az esküvői kreatív fotózások helyszínéül. Könyvrajongóknak mindenképpen a legjobb választás lehet.

 

esküvői-fotózás

Forrás: byperle

 

2. Várkert Bazár – Budapest

 

A Várkert Bazár kívül-belül rengeteg páratlan lehetőséget nyújt arra, hogy csodás környezetben készüljenek a szerelmes esküvői fotóink és, ha esetleg az időjárás meggondolja magát és kisüt a nap, messzire sem kell menni a szabadtéri kreatívokhoz.

 

esküvői-fotózásForrás: eskuvo-fotos

 

3. Festetics Kastély – Keszthely

 

A keszthelyi gyöngyszem igen népszerű a szerelmespároknál, hiszen a festőien szép, romantikus környezet számos esküvő és rendezvény helyszínéül is szolgált már. És persze a fotók elkészítéséhez sem utolsó.

 

esküvői-fotózásForrás: festeticskastely

 

4. Glassalkovich Kastély – Gödöllő

 

A 18. században épült kastély nem is kérdés, hogy alkalmas-e a fényűző esküvői fotók elkészítéséhez. Amennyiben erre a királyi kastélyra esik a választásotok, számoljatok azzal, hogy minden esetben előre kell bejelentkezni, illetve a fotózás ára 25.000.- forint, ami egy órára érvényes.

 

esküvői-fotózásForrás: cero.hu

 

5. Andrássy Kastély – Tóalmás

 

A Pest megyében található tóalmási gyöngyszem hatalmas parkkal és tóval is büszkélkedhet, de a belső enteriőr egyedisége is igényessége egyaránt tökéletesen passzol mindenféle stílus kedvelőihez. A hatalmas ablakoknak köszönhetően pedig borús időben sem okoz problémát a természetes fény becsempészése, így csodálatos esküvői fotók készülhetnek itt, akkor is ha kint szakad az eső.

 

esküvői-fotózásForrás: beloved

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

15 gyönyörű menyasszonyi ruha, ami NEM HÓFEHÉR

Nehezen tudunk elvonatkoztatni a fehér színtől, amikor a menyasszonyi ruhára gondolunk, de nem meglepő, ha valaki extrémebb vonal mellett dönt ...

A hercegnők világában ilyen a menyasszonyi ruhapróba

Az Eklektika Szalon stábja segít felkészülni a hercegnői pompa viselésére és az ezzel járó etikett alapjainak elsajátításában....

Hogyan legyenek olyan esküvői fotóid, mint a Pinteresten?

Vajon mi olyan különleges a Pinterest fotókon, mitől lesznek sokkal megnyerőbbek, káprázatosabbak és magazinba illőek az ott feltöltött esk...