A legszebb emlékekből készített karácsonyi meglepetés

Annyi mindent adhatunk ajándékba egymásnak, mégis a legértékesebb a közös élmény, az együtt megélt felejthetetlen idő. Bárcsak minden értékes pillanatot becsomagolhatnánk valami örökké tartó dobozba, hogy ne csak mi magunk, de az utánunk jövők is részesülhessenek életünk nagyszerű eseményeiből! A Besfotókönyv erre is megtalálta a megoldást: családi és baráti körben egyaránt tökéletes karácsonyi ajándék az esküvői fotókból készített fotókönyv, a polcról levehető boldogság.

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

A szeretet nyelve képekben

 

Hatalmas ereje van a fotónak: észlelésünk és emlékezetünk több mint 70%-ában képek sorakoznak egymás mellé, ezekből épül fel önbizalmunk, identitásunk, egész életünk. Amikor az elment hozzátartozókra gondolunk, az arcukat idézzük fel, amikor pedig a nagy kérdésre adott IGEN cseng a fülünkben, szerelmes életünk párjának szemét látjuk, benne a csillogást és önmagunk örömét visszatükröződni. Ennél erősebb csak a személyes jelenlét lehet, de azt nem tudjuk konzerválni. A fotókat azonban gyönyörű fotókönyvekbe szerkeszthetjük és a lencsevégre kapott pillanat legjobbjaiból az esküvői élmény legjavát nyújthatjuk át szeretteinknek. Így a szeretet ünnepén élethosszig tartó szeretetet ajándékozhatunk.

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

Variációk eleganciára

 

Finom elegancia, nemes anyagok, különleges kidolgozás: ez a La Fontana di Stile stílus, exkluzív igényekre szabva – a fotókönyvek kifinomult eleganciájának egyik példája. Színes felirat, hatalmas anyagválaszték, monogram vagy szöveg, esetleg grafika: ez a Calligrafia megoldás lényege – a kevesebb több és a visszafogott elegancia jegyében. Finessa, azaz kifinomultság: ez a fotókönyv nagyméretű fotóval indít a borítón és a gerincen, illetve a hátlapon tökéletes illesztéssel zárja a színes vászonborítót. Természetes kötészeti vásznak, vintage anyagok és kötészeti bőrök imponáló választékát kínálja kreatív fantáziánknak. Aki teljes fényképes borítót szeretne, annak matt és fényes fóliával is rendelhető a fotókönyv, akár szivacsbetéttel, speciális kivitelben vagy vastag kartonra kasírozva. Az egyedi, különleges megjelenéshez érdemes a Wedding Sensation megoldást választani, kötészeti bőrrel, exkluzív kivitelben. Könyvblokkot is tervezhetünk, síkban tökéletesen nyíló oldalakkal, derékszövő gerinccel.

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

Ma fotókönyv, holnap családi kincs

 

A Bestfotókönyv szlogenje valóban a legerősebb szeretetnyelvünkön íródott: a legjobbat szeretnénk adni a legjobbaknak. Amikor karácsonyi ajándékot választunk, magunk is azt szeretnénk, bárcsak minél hosszabb ideig kitartana a meglepetés pillanatában érzett öröm. A fotókönyv ezt a vállalást nem csak teljesíti, de túl is szárnyalja, hiszen az esküvői fotókból készült exkluzív albumok értéke idővel nemhogy csökken, hanem rohamosan nő. Ahogy távolodunk a nagy eseménytől, egyre fontosabbá válik minden apró árnyalat, amit a képzeletünkben még fellelhetünk róla: a fotókönyv segít emlékezni és emlékeztetni. Idősebb korban különösen értékes az unokáktól kapott szentimentális ajándék, de szülőként is kincsként őrizzük gyermekeink életének fontos pillanatait.

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

Az élmény sosem megy ki divatból

 

Trendek jönnek-mennek, a fotó makacsul tartja magát a legidőtállóbb ajándékok listavezetőjeként. Tökéletes választás, bárkinek is szánjuk, a család és a barátok pedig sokszorosan meghálálják a személyes figyelmességet. Az esküvői fotókönyv elkészítésével mi magunk is örömteli pillanatokat élünk át, szinte újraéljük a nagy nap izgalmait, miközben saját készítésű ajándékot tervezünk a számunkra legkedvesebbeknek. Egyszerű lépések vezetnek nagyszerű eredményekre: a Bestfotókönyv regisztrációs oldalán kell bejelentkezni a szerkesztői felületre, ahol már csak a fantázia szab határt a tökéletes karácsonyi ajándéknak. Ráadásul Novemberben 10%-os előkarácsonyi kedvezménnyel lehet esküvői fotókönyvet vásárolni.

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

Bestfotókönyv

West End City Center

Kölcsey sétány 58. – aluljáró szint

+36 20 400 3350
info@bestfotokonyv.hu

http://www.bestfotokonyv.hu/