Minden részletében elegáns: a tökéletes esküvői meghívók titka

Igent mondtál a páros életre, ami most kezdődik és mindent megteszel, hogy ez a kezdet a lehető legígéretesebbre sikerüljön. Talán a gyermekváráson kívül nincs is ennél fontosabb pillanat az életedben. A titok persze a részletekben rejlik: tartsd hát a kezedben az irányítást és tervezd meg magad esküvői meghívótokat, a vendégkönyvvel, az ültetőkártyával és az asztalszámmal együtt! A Bestfotókönyv alkalmazásával ez csupán néhány kattintás – az eredmény lenyűgözően elegáns, letisztult, modern megjelenés.

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

Az elegancia sosem megy ki divatból

 

A Bestfotókönyv a dinamikus, agilis fiatal párok gondolatait fejtette meg, amikor kitalálta, hogyan tarthatnánk kezünkben az irányítást az esküvőszervezés izgalmai közepette. Olyan megoldást kínál a modern eleganciára, melyet szívesen teszünk el emlékbe, az esküvői nosztalgiadobozunkba és örömmel vesszük elő majd gyermekeinknek, unokáinknak is azt mesélve, hogy ezt mi magunk terveztük. Valóban: a Bestfotókönyv oldalán több design-variációból és sokféle színharmóniából választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet, hogy magunk készíthessük el saját esküvői meghívónkat.

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

Harmonikus megjelenés – akárcsak a kapcsolatunk

 

Az esküvői meghívók, ültetőkártyák, asztalszámok és vendégkönyvek tervezéséhez a Bestfotókönyv többféle lehetőséget is kínál: készíthetjük azonos design-elemekkel, azaz egyformára, de különbözhetnek is, ha azt szeretnénk. A háromféle választható kreatív papírból készült borítékot az ifjú pár monogramjával díszített matricapecsét zárja le. Rengeteg grafikus design és színváltozat közül lehet választani.

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

Felhasználóbarát rendelési megoldások

 

Néhány kattintás: ennyi kell csupán, hogy elkészíthessük álmaink esküvőjének „belépőit”, a meghívókat, ültetőkártyákat, de a vendégkönyvet és az asztalszámot is. A lehető legegyszerűbb online felületen kell kiválasztanunk a számunkra tetszetős grafikai elemeket, színeket és formátumot – álló és fekvő kivitelben is készíthetjük a meghívót –, a mennyiséget, ráadásul a rendszer megjegyzi a választott betűtípust és a színeket, így a továbbiakat is könnyedén megtervezhetjük. Így néhány kattintással szerkeszthető a meghívó designjával vendégkönyv vagy ültetőkártya.

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

Ültetőkártya gombnyomásra

 

Névre szóló ültetőkártyával pepecselni? Szó sincs róla! A vendéglistánkat kell csupán elkészíteni – amit mindenképpen megtennénk – excel fileként, majd ezt a rendszer a neveket automatikusan beolvassa és elkészíti az akár 80-100 fős vendégsereg perszonalizált ültetőkártyáit. Mindent megér ez az automatizált megoldás, hiszen rengeteg időt és idegességet spórolunk meg vele: nem kell attól tartanunk, hogy valaki lemarad a listáról.

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

Gyorsaság = stresszmentes készülődés

 

A Bestfotókönyv zseniális megoldásainak egyik utánozhatatlan előnye, hogy mindezt gyorsan, két munkanap alatt megkaphatjuk, a rendeléstől számítva. A mai pörgésben kincset ér a gyorsaság, mert ezzel nem csak időt, de rengeteg fölösleges izgalmat is megtakarítunk. Akinek pedig fontos, hogy a kész terméket még a tervezés előtt meg tudja nézni, csak be kell fáradnia a Bestfotókönyv Westend CityCenterben lévő üzletébe, ahol minden termékből mintát is talál.

 

Forrás: Bestfotókönyv

 

 

Bestfotókönyv

West End City Center

Kölcsey sétány 58. – aluljáró szint

+36 20 400 3350

info@bestfotokonyv.hu

http://www.bestfotokonyv.hu/

http://www.bestfotokonyv.hu/page/eskuvo