Álom luxuskivitelben – esküvő exkluzív helyszínen

Királylányos álmokban felsejlő, díszítetlenül is fenséges kastélybelső, a legszebb menyasszonyi ruha lágy suhogása pár lépéssel a föld fölött, kilátással az egyik legszebb világvárosra, Budapestre – ez a Halászbástya Étterem ígérete az exkluzív esküvőhöz.A 2010- től üzemelő varázslatos helyszínbe könnyű beleszeretni. Különleges színtere a nem szokványos igények szerint megálmodott esküvőknek, melyeket Pázmándi András ügyvezető igazgató szerint legtöbbször maga a helyszín inspirál.

 

 

 

 

A megfizethetetlen hozzáadott érték

 

 

A különleges helyszínek „tudománya” abban rejlik, hogy semmi máshoz nem fogható hangulattal csábítják a látogatókat. Ebbe szeretünk bele, a gondolatba, hogy egy napra részesei lehetünk a varázslatnak.

 

 

A Csipkerózsika-álom a miénk lehet és erről a meseszerű pillanatról nosztalgiázhatunk majd egy életen át – reméljük, közösen. Ebben rejlik az exkluzív esküvői helyszín vonzereje.

 

 

 

 

Ár-érték arányban dobogós ajánlatokról van szó, hiszen az ilyen egyedi terek sokkal többet nyújtanak a rendezvényhelyszínekkel kapcsolatos egyszerű elvárásoknál. A hozzáadott értéket vendégeinkkel együtt közösen teremtjük meg és élvezzük.

 

 

A varázslat egy évvel előtte elkezdődik

 

 

A patinás helyszíneket minimum egy évvel a nagy nap előtt érdemes lefoglalni, hogy a miénk lehessen életünk legszebb napján. Különösen így van ez a Halászbástya Étteremmel, hiszen az exkluzív rendezvényhelyszínek között is előkelő helyet foglal el, ráadásul az I. kerület hivatalos házasságkötési helyszíneként is üzemel.

 

 

 

 

Sok más szempontból is fontos a foglalás időzítése: a szervezési munkálatokban résztvevő szolgáltatók és a különleges igények összehangolása felkészülést igényel.

 

 

Pázmándi András sokéves tapasztalattal a háta mögött jó érzékkel javasolja a házasulandóknak egy profi esküvőszervezővel való együttműködést, aki minden fontos szempontról magas színvonalon gondoskodik.

 

 

A minőség nem lehet szubjektív

 

 

A színvonal nem tűr kompromisszumot. Egy olyan meghatározó helyszín, mint a Halászbástya Étterem egyértelműen kijelöli a rendezvények etikettjének „határait”.

 

 

Mielőtt még hátránynak élnénk meg a különleges terek nyújtotta lehetőségeket, gondoljunk csak bele, hogy mennyivel könnyebb tartani a kiváló minőséget, ha hallgatunk az esküvőszervező és a helyszíni szakemberek tanácsaira. Nem érdemes túlgondolni a dekorációt: félő, hogy inkább elvesz, mintsem hozzáadna a patinás terek hangulatához.

 

 

 

 

Menü és szerviztekintetében úgyszintén hagyatkozhatunk a szakemberek iránymutatására, hogy a fogások valóban kifogástalan minőségben kerüljenek a vendégek elé.

 

 

Ami az exkluzív helyszínnel mindenképpen együtt jár

 

 

Egy olyan látványos környezet, mint a Halászbástya, közkedvelt fotózási helyszín. A Halászbástya Étterem egyik különlegessége, hogy egyedi hátteret biztosít az esküvői fotózáshoz, amelyet rendszerint már az esküvő előtti hetekben megszervez az esküvőszervező a fiatal pár számára.

 

 

 

 

A pazar körülmények feltételezik a teljes körű igényességet, a stílushoz illő részletekgondos megválogatását. Érdemes előre tervezni.

 

 

A szerelem nem luxus, de a luxusba bele lehet szeretni

 

 

Exkluzív helyszínen esküvőt tartani álomszerű. Az álom pedig mindannyiunk legtermészetesebb vágyainak kifejezése, akárcsak a szerelem, amit ajándékba kapunk az élettől. Nem csoda, ha a nagy napot a legek környezetében szeretnénk eltölteni, ezért keresünk exkluzív esküvői helyszínt, amibe reményeink szerint a násznép is könnyen beleszeret.

 

 

 

 

A házasulandók listáján előkelő helyen szereplő Halászbástya Étterem nem fog csalódást okozni: stabil csapat gondoskodik arról, hogy dédelgetett álmunk luxuskivitelben valóra váljon.

 

 

Pázmándi András – ügyvezető igazgató

1014 Budapest, Halászbástya – Északi Híradástorony

Telefon: +36 1 201 6935

Fax: +36 1 201 9397

E-mail: info@halaszbastya.eu

https://halaszbastya.eu/az-etterem/

 

 

 

 

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

A tökéletes esküvői torta titkai

Miből készüljön, hogyan tálaljuk és mire figyeljünk oda a nagy létszámú esküvőkön?...

Megkérték a kezed nyáron?10+1 tipp menyasszonyi ruhapróbához

Az egyik legizgalmasabb része az esküvői előkészületeknek kétségkívül a menyasszonyi ruha kiválasztása. De hogyan csináljuk?...

Akik a menyasszonyi szalonban laknak

Szerelmes álmodozásaink közepette talán nem is gondolunk arra, milyen kalandos utat tesz meg a tökéletes ruha a tervezéstől az oltárig, pedig...