Az esküvőszervezés buktatói – Mire figyeljünk, hogy ne verjenek át?

 

Az esküvői szolgáltatók terén bőven van választék: esküvőszervező, dekoros, virágos, zenész csak hogy a legkiemeltebbeket említsem. Beütjük google-ba a keresett szót vagy kifejezést és amit az első oldalon kidob, azok közül választunk. De mégis mi alapján döntünk? Az ár a legfontosabb? A megjelenés? Vagy a referenciák?

 

Forrás: freepik

 

Legtöbben csak az esküvőszervezés kapcsán kerülünk kapcsolatba egy-egy szolgáltatóval, így ismeretlenül nagyon nehéz a választás. A mai világban a komolyabb szolgáltatóknak biztosan van már honlapja, ahol minden adat szerepel a cégről. Elolvashatjuk a bemutatkozást, látjuk a referenciákat. Ha egy igényes weboldal fogad minket, ami átlátható, jó minőségű fotókkal van tele, abból már talán következtethetünk arra, hogy a munkájára is igényes az adott szolgáltató.

 

„Amikor a saját esküvőmet szerveztem 2 évvel ezelőtt, én sem tettem másképp. Google a barátom, így ott böngésztem, hosszú órákon/napokon keresztül. Így rendeltük a meghívókat és választottunk zenekart. Számomra fontos szempont volt pl. a zenekar kiválasztásánál (az ár mellett), hogy közel legyenek az esküvő helyszínéhez és többféle zenét játszanak. Nagyon profi weboldaluk volt, a honlapon komplett bulivideók voltak fent, így betekintést nyerhettünk egy-egy lagzi hangulatába. Nem is csalódtunk! Dekorost, vőfélyt, fotóst személyes találkozó alapján választottunk. Volt olyan szolgáltató, akivel kötöttünk szerződést és fizettünk előleget is, de volt olyan, akivel nem.

 

Sajnos nekem is sikerült belefutnom egy olyan szolgáltatóba, akitől a mai napig várom a köszönetajándékokat