Chuck Taylorral az esküvői oltárnál – menő vagy ciki esküvői cipőtrend

A hideg ráz a gondolattól, hogy életed legnagyobb napjainak egyikén, az esküvődön egy tornacipőben vonulj az oltárhoz? Bizony nem csalás és még csak nem is ámítás, ez az új trend!

 

menyasszonyi cipő

Forrás: Pinterest

 

Korábban szinte elképzelhetetlen lett volna, hogy a csinos ara nem egy meseszép lábbeliben vonul az oltár felé szerető kedveséhez, hogy mindketten elrebegjék az áhított szót (segítünk, ez bizony az “igen”, ha még nincs meg).

 

A párod is!

 

Manapság azonban azt a kort éljük, hogy hogy nem hökkenhetünk meg, ha a magas sarkak és körömcipellők helyett egy vagány sportcsukesz kandikál ki a fehér abroncs alól, de a menyasszonyok erre bizony még rá is tesznek egy lapáttal, és előszeretettel használják az élénk színeket – a képzeletbeli jéghegy csúcsa pedig csupán az lehetne ebben az esetben, ha nem csupán az ara, de bizony a párja is Converse dorkót ránt a nagy napra!

 

menyasszonyi cipő

Forrás: adrenalin

 

menyasszonyi cipő

Forrás: weddingdressideas

 

Van már esküvői edition

 

Sőt, mielőtt még a végén elakadna a levegő a tüdőd felé, mindezt meg tudjuk még egy lapáttal fejelni: manapság új iparág szakosodott arra, hogy az egyébként egyszerű utcai viseletre tervezett sportcipőkből (a legnépszerűbb márka az esküvőn a Converse) egy kicsit elegánsabb kivitelt faragjanak, így külön esküvőre rendelhető csillogó kövekkel és vagy gyöngyökkel díszített kivitel is a kedvenc dorkókból!

 

menyasszonyi cipő

Forrás: bride converse

 

 

Ebben a menyasszonyi cipőben nem fájdul meg a láb

 

Egy biztosan kijelenthető: ember legyen a talpán, aki egy sneaker cipőt bejáratás után rongyosra tudjon táncolni a lagzin, vagy amiatt maradjon abba a buli, mert megfájdult a lábad! Kopogó sarkak helyett a vastag gumitalpaké a jövő az esküvőkön? Te el tudod képzelni, hogy a ruhád alól egy Coverse kandikáljon ki?

menyasszonyi cipő

Forrás: pinterest

 

Persze a koszorúslányok is

 

Természetesen a menyasszony és a vőlegény mellett a koszorúlányok is bújhatnak tornacsukába – mennyira jól néz már ki a sok színes cipő az uncsi balerinák helyett?

 

menyasszonyi cipő

Forrás: tidewaterandtülle

 

Mit tegyél, ha a magas sarkon való bevonulást kizártnak tartod, ellenben egy edzőnél – bármennyire is az alkalomhoz díszített, többet szeretnél? Nos, ebben az esetben az Esküvő Okosan csapata a balerina cipőkre és vagy szandikra szavaz, hiszen Hello, itt a jóidő, azonban fontos, semmiféleképpen se az esküvődön tedd a cipőbe az első métereket, hiszen akkor garantáltan nem úszod meg törés nélkül.

 

menyasszonyi cipő

Forrás: ohmyweddingplanner

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

15 gyönyörű menyasszonyi ruha, ami NEM HÓFEHÉR

Nehezen tudunk elvonatkoztatni a fehér színtől, amikor a menyasszonyi ruhára gondolunk, de nem meglepő, ha valaki extrémebb vonal mellett dönt ...

A hercegnők világában ilyen a menyasszonyi ruhapróba

Az Eklektika Szalon stábja segít felkészülni a hercegnői pompa viselésére és az ezzel járó etikett alapjainak elsajátításában....

Hogyan legyenek olyan esküvői fotóid, mint a Pinteresten?

Vajon mi olyan különleges a Pinterest fotókon, mitől lesznek sokkal megnyerőbbek, káprázatosabbak és magazinba illőek az ott feltöltött esk...