Exkluzív fotókönyvbe illő szerelem – a tietek is ilyen!

Mindenki számára elérhetővé váltak az exkluzív kivitelezésű fotókönyvek a Bestfotókönyv kínálatában. Tökéletes esküvői emlék, amit akár magatoknak szánsz, akár ajándékba, mindenképpen a legnemesebb formában örökítheted meg a nagy nap legértékesebb pillanatait. Tervezd meg a saját szerelmi regényed és válassz a Bestfotókönyv különleges kínálatából!

 

 

 

 

Különböző stílusok, egyedi igények szerint

 

 

A Bestfotókönyv új termékskálájában az eleganciát a kivitelezés minősége szavatolja: La fontana di stile, Calligrafia, Finessa, Wedding Sensation, Fényképes borítóval vagy Bőr borítóval készült fotókönyvek mind valódi fotópapírra készülnek, síkban nyíló oldalakkal.

 

 

Nagyszerű lehetőség, hogy magunk választhatjuk ki az esemény megörökítésének legméltóbb formáját és foglalhatjuk 20×20 cm-es, 27×27 cm-es vagy 30×30 cm-es albumokba. Mindegyik fotókönyv-változat tökéletes kidolgozással készül, a legmagasabb szintű igényekre szabva.

 

 

Mielőtt döntenél, nézd át az összes lehetőséget a Bestfotókönyv oldalán, hogy megtaláld a szívedhez legközelebb álló megoldást!

 

 

A kép, a szöveg, a forma és az anyag

 

 

Ezek összhatásából születik a tökéletes fotókönyv, amely stílusában is a Te ízlésedet tükrözi. Dönthetsz a 3D hatású fotóbetétek, színes vagy matt fóliás borítók, színes vászongerinces kivitelezés mellett vagy tervezheted pusztán monogrammal a borítót, fotó nélkül.

 

 

 

 

A szerkesztő szoftverben a borító előlapjára kell ráírnod a kívánt szöveget és kiválasztod a megfelelő anyagot, amin jól mutat: a minimalista stílusú borító egy klasszikus szerelmes regényre emlékezteti az „olvasót”. Amennyiben a kontrasztok híve vagy, játssz kicsit a kötészeti bőrök hatásával.

 

 

Kiemelkedő minőség – nemzetközi siker

 

 

Az exkluzív fotókönyveket 10 éve forgalmazzák hivatásos fotósok Európa számos országában. Nemzetközi sikerük minőségi garancia: osztrák, német, dán, svéd, holland, brit, spanyol menyasszonyokhoz jutnak el a fényképészeken keresztül. A többféle igényesen kivitelezett borítótípusból, a hatalmas anyag- és színválasztékból mindenki megtalálja a számára megfelelő formát.

 

 

Hogyan készítsd el saját exkluzív fotókönyvedet?

 

 

Készíts válogatást a legkedvesebb képekből, majd a www.bestfotokonyv.hu oldalon található szerkesztési felületen megtervezed a saját esküvői fotókönyvedet: kiválasztod a méretet, a színeket, a kereteket stb. Majd megrendeled a könyv elkészítését.

 

 

Az elkészülési idő 3-4 munkanap. Rendkívül hasznos segítség, hogy megrendelés előtt az esküvői fotókönyveket meg lehet tekinteni, kézbe lehet venni a Bestfotókönyv üzletben a Westend bevásárlóközpontban.

 

 

 

 

A fotókönyvek 20×20 cm-s, 27×27 cm-s és 30×30 cm-s méretben rendelhetők, ráadásul az árak a színvonal és a gyártás összetettségének függvényében rendkívül kedvezőek.

 

 

Szerkeszd saját életed regényét!

 

 

A gyerekeid imádni fogják, a szüleid könnyes szemmel forgatják, és ahogy telik az idő, számotokra is egyre fontosabb lesz ez az egyedülálló kincs, ami szótlanul képes lemesélni szerelmetek történetét és az esküvő legizgalmasabb pillanatait.

 

 

Pillanatokat, amikről emberek és helyzetek, közös élmények jutnak eszedbe, amiket újból és újból érdemes megosztani. Előkerül a könyv ünnepek, látogatások, nagy vendégjárások és csendes téli esték hangulatában, amikor semmilyen fennkölt irodalom nem tudna versenyezni életed egyik legfontosabb sztorijával.

 

 

 

 

Ettől lesz a legjobb választás a fontos események emlékeinek megőrzésére az exkluzív Bestfotókönyv, amit már saját magad elkészíthetsz, segítség nélkül.

 

 

A pillanat múlandó, az emlék maradandó

 

 

A pillanat varázsát sem a száradó menyasszonyi csokor, sem a ruha sárguló selyme nem képes megőrizni. A Bestfotókönyv exkluzív-fotókönyve segít emlékezni a tökéletesre, hiszen mindvégig úgy tekinthetünk vissza életünk egyik legszebb napjára, ahogy az a valóságban volt: gyönyörű, elegáns, megható és nagyon szerelmes.

 

 

 

 

Stílust ad a szenvedélynek, nem engedi fakulni azt a világos és egy életen keresztül élénk bizonyosságot, hogy mi vagyunk a legszerencsésebbek a Földön, amiért ilyen.

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Tündérmese a női szépségről – a Ronald Joyce 2020-as kollekciója

Szívesen mesélnénk a varázslatról, melyet Veni Infantino évente újraálmod, de inkább Rátok, vágyakozó menyasszonyokra bízzuk, hiszen csak...

A legszebb emlékekből készített karácsonyi meglepetés

Bárcsak minden értékes pillanatot becsomagolhatnánk valami örökké tartó dobozba, hogy ne csak mi magunk, de az utánunk jövők is részesülh...

Minden részletében elegáns: a tökéletes esküvői meghívók titka

Igent mondtál a páros életre, ami most kezdődik és mindent megteszel, hogy ez a kezdet a lehető legígéretesebbre sikerüljön. A titok persze ...