Exkluzív luxus limuzinnal a szerelem hullámain

Minden részletében elegáns, a sportos elegancia örök jelképe: ez jut eszünkbe a BMW-ről. Szabó Gergely, a Miskolc Motors üzletvezetője az esküvői autóválasztással kapcsolatban segít eligazodni a kínálatban és a minőségi különbségek kényes egyensúlyában. Milyen autóval menjen a menyasszony, hogyan legyen feldíszítve, kinek az ízlésében bízhatunk, miért ne kössünk minőségi kompromisszumot és hogyan kell olyan modellel furikázni az esküvőn, amelyik még meg sem jelent – ilyen és ehhez hasonló kulisszatitkokat boncolgattunk, az esküvőt tervező lányok és fiúk örömére.

 

 

 

 

Különleges, kivételes, exkluzív: ez a BMW minimuma

 

 

Szerencsés esetben a vőlegény dolga az autó kiválasztása, hiszen ez jellemzően férfias téma és végre van egy olyan feladat, amit rábízhatunk. Férfiember garantáltan a prémium minőséget fogja választani autóból, akárcsak a hölgyek az esküvő összes többi részletében.

 

 

Az 5-ös és 7-es limuzin klasszikusan az a színvonal, amit egy igényes esküvőhöz érdemes választani. Ráadásul a BMW 7-es sorozata idén tavasszal felfrissült design-nal és térkialakítással rukkol elő, sokkal kényelmesebbé téve például a menyasszonyok számára az utazást.

 

 

 

 

A hosszított változatban különösen kedvező a belső kialakítás a mesés esküvői ruhakölteményeknek, emellett pedig a vőlegény is kényelmesen elfér, ami nem hátrány.

 

 

Egyedi fényezés és ízléses dekoráció

 

 

Ha létezik különleges alkalom, amikor garantáltan megérdemeljük a nem hétköznapi kényeztetést, az kétségkívül csakis saját esküvőnk lehet. Erre az eseményre érdemes speciális fényezésű bérautót választani, olyant, amelynek eleganciája, kifinomultsága méltó módon képviseli saját ízlésünket és diszkréten utal egymás iránti feltétlen tiszteletünkre is.

 

 

A trükkös gyöngyházfény például legalább két színben játszik, így mozgás közben igazán titokzatos, meseszerű hatása van, ami tökéletesen illik a kivételes alkalomhoz. Itt elegendő a csupán jelzésszerű virágdekoráció, hiszen maga az autó az elegancia megtestesítője.

 

 

 

 

Természetesen praktikus szempontok is számítanak a díszítésnél, például óvatosan bánjunk a mágneses rögzítésű díszekkel, mert ezek károsíthatják a fényezést.

 

 

Esküvői limuzin, a jövőből

 

 

Itt az alkalom lenyűgözni a nagyérdeműt, azaz a násznépet! Választhatunk olyan modellt is, amely még nem is szaladgál az utakon, tehát bevezetés előtt álló modellt is kölcsönözhetünk a nagy eseményre.

 

 

 

 

A szalonok többsége ugyanis bemutató modellekkel is rendelkezik, amelyeket a forgalomba hozatal előtt meg lehet tekinteni, ki lehet próbálni. Ezeket az autókat 3-6 hónapig tartják a kereskedések, majd eladják őket.

 

 

 

Ebben az időszakban viszont a legújabb modellek is kölcsönözhetőek, így aztán már a jövőből hozhatjuk saját esküvőnkre a csodabatárt. Garantáltan megakad rajta még a kevésbé hozzáértők szeme is.

 

 

Tanácsot csakis szakembertől

 

 

Szalonok garmadája kínál sokféle autót ilyen exkluzív eseményekre. Kihez forduljunk tanácsért, kiben bízhatunk meg? A profi kereskedő mindig alternatívákkal kápráztat el és örömmel támogat a döntésben.

 

 

 

 

Elsődleges célja, hogy érdeklődőkből márkaismerő rajongókká váljunk, ugyanis ettől leszünk lojális partnerei. Érdemes olyan szalonban tájékozódni, ahol sokféle modell közül választhatunk és ahol már a jövő trendjeit is be tudják mutatni, hogy a legkorszerűbb és legtesthezállóbb megoldás mellett dönthessünk.

 

 

 

 

Miskolc Motors

3527 Miskolc – 26-os út kivezető szakasza

Telefon: +36 46 504 504

E-mail: info@miskolcmotors.hu

https://www.bmw-miskolcmotors.hu/

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

15 gyönyörű menyasszonyi ruha, ami NEM HÓFEHÉR

Nehezen tudunk elvonatkoztatni a fehér színtől, amikor a menyasszonyi ruhára gondolunk, de nem meglepő, ha valaki extrémebb vonal mellett dönt ...

A hercegnők világában ilyen a menyasszonyi ruhapróba

Az Eklektika Szalon stábja segít felkészülni a hercegnői pompa viselésére és az ezzel járó etikett alapjainak elsajátításában....

Hogyan legyenek olyan esküvői fotóid, mint a Pinteresten?

Vajon mi olyan különleges a Pinterest fotókon, mitől lesznek sokkal megnyerőbbek, káprázatosabbak és magazinba illőek az ott feltöltött esk...