Így válassz menyasszonyi ruhát 5 lépésben

Online trendvadászat

 

 

Ma már evidens, hogy konkrét üzletek felkeresése helyett a neten kezded a kutatást. Tájékozódj, hogy mik az idei trendek, mik a divatos színek és szabásvonalak. Ne szorítkozz magyar weboldalakra, a képnézegetéshez nem szükséges nyelvtudás.

 

Keress fel gyűjtőoldalakat, amik nem egy-egy-márkát promotálnak, hanem kifejezetten menyasszonyoknak segítenek a trendek bemutatásával. A neked tetsző fotókból készíts képgyűjteményt Pinteresten.

 

 

A többiek véleménye

 

 

Regisztrálj esküvői csoportokba a Facebookon. Rengeteg praktikus tanácsot fogsz hallani a többi menyasszonytól, akik olyan dolgokra fogják felhívni a figyelmedet, amikre nem is gondoltál volna.

 

A sok praktikus tanács mellett furcsaságokkal is fogsz itt találkozni, hiszen rengeteg különböző ízlésű menyasszony osztja tanácsait: egyikük az ukrán menyasszonyi ruhát fogja dicsőíteni, míg másikuk kizárólag a legnevesebb magyar tervezőktől hajlandó vásárolni. Egyikük a sellőfazonra esküszik, míg másikuk kizárólag princessben hajlandó oltár elé lépni.

 

Ha az előzetes online trendvadászatod alapos volt, nem fognak elbizonytalanítani a különböző álláspontok.

 

 

Mi mennyi?

 

 

Ha tisztában vagy a trendekkel és látod, hogy saját stílusodhoz milyen ruhát képzelsz el, ideje felkutatnod azokat a menyasszonyi ruhásokat, akik szóba jöhetnek.

 

Legkésőbb ekkor fogsz szembesülni az árakkal, tehát el kell döntened, hogy mekkora összeget szánsz a ruhára. Ha okosan szeretnél vásárolni, nézz szét nálunk, hiszen szuper, kedvezményes ajánlatokat találsz minden szezonra.

 

 

Célegyenesben

 

 

Amikor megvan az esküvő dátuma, vedd fel a kapcsolatot azokkal a ruhásokkal, akiket előzőleg kiválasztottál, illetve nézd át az aktuális ajánlatokat az Esküvő Okosan portálon. Egyeztess időpontot és irány a személyes találkozó, a ruhapróba.

 

 

A döntés

 

 

Az üzletben szakértő eladó fog segíteni a megfelelő ruhaköltemény kiválasztásában. Előfordulhat, hogy a kiszemelt ruha helyett másikat fog javasolni, mert jobban kiemeli alakodat, vagy éppen ügyesebben leplezi a problémás testrészeket.

 

Vedd figyelembe javaslatait, hiszen rengeteg menyasszonynak segített már felkészülni a Nagy Napra. Ugyanakkor ha úgy érzed, személyes stílusoddal ellenkezik a választása, merj kiállni eredeti elképzelésed mellett!

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Esküvői ékszer: gyöngy vagy gyémánt?

Bár a szépség nem szorul kiegészítőre, esküvői ékszert még az a menyasszony is visel, aki a hétköznapokban nem szokott....

Hogyan kezeld a hisztis koszorúslányokat?

Lesznek, akik úgy gondolják, hogy a saját igényeik az ifjú párénál is sokkal fontosabbak…...

A tökéletes esküvői torta titkai

Miből készüljön, hogyan tálaljuk és mire figyeljünk oda a nagy létszámú esküvőkön?...