Ilyen esküvői fehérneműt húzz a nagy napon – mert nem mindegy, mi van a menyasszonyi ruha alatt!

 

Az esküvői ruha kiválasztására általában mindenki rengeteg időt szán, hiszen nem mindegy, hogy miben jelenik meg az ember lánya élete egyik legnagyobb eseményén.

 

Az esküvői fehérnemű kérdése viszont már nem ilyen központi téma – nagyon kevesen gondolnak rá úgy, mint az esküvő egy sarkalatos pontja. Egészen addig, amíg a melltartópánt ki nem lóg a ruha vállpántja alól, vagy be nem vág az alsónemű ott, ahol a ruha sem takarja megfelelően. Te ne fuss bele ebbe a hibába – jó időben döntsd el, hogy milyen fazonú fehérneműt választasz a nagy napra!

 

esküvő-fehérnemű

Forrás: wedding forward

 

Ijesztő, de igaz: a rossz fehérnemű teljesen el tudja rontani még a legszebb, minőségi, teljesen rád szabott esküvői ruhát is.

 

A baj valójában az, hogy erre rendkívül kevesen gondolnak a nagy nap előtt, és az utolsó pillanatban döbbennek rá, hogy nincs megfelelő alsóneműjük és melltartójuk a választott fazonhoz. Mutatunk egy kisokost most neked ahhoz, hogy milyen menyasszonyi ruhához milyen fehérnemű áll a legjobban, hogy neked már csak meg kelljen találni a legszebbeket közülük!

 

esküvő-fehérnemű

Forrás: pixabay

 

Mikor vásárolj?

 

Általában akkor célszerű elkezdeni kísérletezgetni a fehérnemű anyagával, szabásával és mintájával, ha már megvan a ruhád. Ekkor ugyanis már tudod, hogy milyen fazonú lesz a menyasszonyi ruhád, és azt is, hogy nagyjából mennyire fog átlátszani. Ennél korábban egyáltalán nem érdemes belefogni, hiszen semmilyen információd nincs a ruháról. Bármennyire lelkes is vagy, inkább várj addig, amíg biztos vagy az esküvői ruhádban!

 

Milyen melltartót válassz?

 

Először is, döntsd el, hogy kell-e egyáltalán melltartó a ruhád alá – rengeteg olyan fűzős fazon van, ami egyáltalán nem is igényel semmiféle extra tartást. Ha mégis úgy éreznéd jobban magad, akkor először érdeklődd meg a szabódtól vagy az esküvői ruhaszalontól, hogy van-e lehetőség egyet belevarrni a ruhádba, így biztos, hogy nem fog elcsúszni sehová a nagy napon.

 

Forrás: plans and presents

 

Mindenképp vedd figyelembe azt is, hogy milyen fazonú lesz a ruhád – ha a háta kivágott, akkor gondolkozz láthatatlan melltapaszban, mert a szilikonhátú melltartók nagyon csúnyán mutatnak, ha megizzadsz bennük. Ha pedig a ruha anyaga kifejezetten vékony, melltartó helyett akár egy varrás nélküli bodyt is választhatsz alá, hogy biztosan ne látszódjon sehol a fehérnemű széle.

 

Mi a helyzet az esküvői alsóneművel?

 

Az alsóneműt is leginkább a ruha formája és anyaga választja ki, de alapvetően három alkategóriába sorolhatod őket: a klasszikus, a varrás nélküli és az alakformáló.

 

Az első kategória, a klasszikus esküvői fehérnemű természetesen az olyan esküvői ruhákhoz illik, amelyek nem mutatnak sokat csípőtéren – ekkor egészen nyugodtan elengedheted a fantáziádat, és olyan alsóneműt választhatsz, amilyen a legjobban tetszik, és amiben kényelmesen is érzed magad.

 

Ha a ruha anyaga olyan, hogy mindent megmutat, és még szorosan a testedhez is tapad, a legjobb megoldás a varrás nélküli alsónemű – ez olyan, mintha rajtad sem lenne, sehol nem fog látszódni a ruhád alatt.

 

esküvő-fehérnemű

Forrás: pixabay

 

Az alakformáló fehérneműkkel azért bánj óvatosan – enni is fogsz az esküvődön, és szerencsés esetben végigtáncolod az éjszakát, így mindenképpen olyat válassz, amely azért kényelmes is, nemcsak lefarag pár centit. Ha úgy gondolod, jobban éreznéd magad úgy, ha egy ilyen alsónemű lenne rajtad, gondolj arra is, hogy az esküvőn elsősorban jól kell érezned magad – hiszen ez lesz életed egyik legboldogabb napja!

 

esküvő-fehérnemű

Forrás: Flickr / Lianne Nichols)

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Tündérmese a női szépségről – a Ronald Joyce 2020-as kollekciója

Szívesen mesélnénk a varázslatról, melyet Veni Infantino évente újraálmod, de inkább Rátok, vágyakozó menyasszonyokra bízzuk, hiszen csak...

A legszebb emlékekből készített karácsonyi meglepetés

Bárcsak minden értékes pillanatot becsomagolhatnánk valami örökké tartó dobozba, hogy ne csak mi magunk, de az utánunk jövők is részesülh...

Minden részletében elegáns: a tökéletes esküvői meghívók titka

Igent mondtál a páros életre, ami most kezdődik és mindent megteszel, hogy ez a kezdet a lehető legígéretesebbre sikerüljön. A titok persze ...