Nagyvilág

Hová menjünk nászútra? – 8 tipp a tökéletes úticélért

A nászutat minden ifjú pár izgatottan várja, ugyanakkor maga az úticél kiválasztása komoly fejtörést tud okozni.

Hová menjünk nászútra? – 8 tipp a tökéletes úticélért

A nászutat minden ifjú pár izgatottan várja, ugyanakkor maga az úticél kiválasztása komoly fejtörést tud okozni.

Ha esküvőre készülsz ezt a 6 esküvős filmet látnod kell előtte

Hollywood remekül kiszolgálja kíváncsiságunkat, szórakoztató és egyszerre elgondolkodtató alkotásokkal. Nézzünk pár emlékezetes filmet a nagy napról, tanulságokkal!

A nászutamat nyereményjátékon nyertem!

Egy nyereményút története, avagy, ha még nem tudod, hogy belföldön merre menjetek nászútra, akkor lehet, hogy most találod meg a tökéletes úti célt. Biztosíthatlak: nem fogsz csalódni!

A luxusfeleség kitilthatja az esküvőjéről a gyerekeket?

Luxus Vivien a Fecsóval kötött esküvőjéről a gyerekeket tiltotta ki (persze a sajátjain kívül). Liptai Claudia pedig a szelfiket, képkészítést nem engedi az esküvőjén.

Így kérték meg a kezemet a sarki fény alatt

Barátságból szerelem, 1,5 éves távkapcsolat több ezer km-re egymástól, most pedig már az eljegyzés után esküvőjükre készülnek.

Nászút luxuskivitelben – ahogy egy hercegnő csinálja

Megvan az az érzés, hogy nem csak az esküvőn szeretnél igazi hercegnő lenni, hanem a nászúton is? Mutatjuk, hova is megy nászutazni egy igazi hercegnő!

Tündérmese a valóságban: avagy amikor a herceg tényleg szerelmes lesz

A brit királyság ifjú hercege, Harry, no meg menyasszonya, Meghan Markle kisasszony egy hónapon belül összekötik életüket. Íme minden, amit tudnotok kell az év egyik legnagyobbnak kikiáltott lagzijáról!

Álomesküvő a Földközi tenger gyöngyszemén – mennyibe kerül mindez?

„Álomesküvők külföldön” sorozatunk második részében a máltai esküvőkről, helyszínekről, ügyintézésről, honosításról kérdeztük Berényi Ildikó vezető-esküvőszervezőt. Kiderül az is, hogy mi az a apostilestetés és pontosan mennyibe kerül egy tengerparti álomesküvő.

Nem számolták hány darabra tört a pohár a zsidó esküvőn, de a házasság végül hat évig tartott

Dani az esküvőjén házasságlevélben tett fogadalmat a feleségének, hogy amíg él, eltartja őt. Majd miután menyasszonya tizenegyszer megkerülte őt az oltár előtt, felesége mutatóujjára húzta a gyűrűt.

Minden menyasszony álma a tengerparti esküvő?

Homokos tengerpart, lágy morajló hang, finom szellő és a csodás naplemente, kell ennél tökéletesebb esküvői helyszín?

Így mennek férjhez a finn menyasszonyok – esküvői szokások a világ minden tájáról

Folytatásos cikkünkben esküvői szokásokat mutatunk be a világ minden tájáról. Ezúttal Finnországba látogatunk.

Az 5 legcikibb dolog, amit esküvői vendégek valaha elkövettek

Bármennyire is megtervezed az esküvődet, tuti történik valami váratlan. Itt az 5 legcikibb történet, amit menyasszonyok osztottak meg. Legalább lesz miről sztorizni az unokáknak!

5 ok az esküvői pánikra – így tedd túl magad rajtuk!

Álmatlanul forgolódsz éjjelente, pedig még 3 hónap van hátra a Nagy Napig. Mindig, de mindig az jár a fejedben, mi lesz, ha… Ha nem úgy sikerül. Ha beégsz. Örök stigma, amire a karikagyűrűd minden nap minden percében emlékeztetni fog.

5 jel, hogy kezdesz menyasszörnnyé válni

Az esküvő stresszes műfaj, ahogy egyébként a párkeresés is az volt, ugye. Amikor aztán a Nagy Ő végre megkérte becses kacsódat, egy pillanatra azt hitted, hátradőlhetsz? Hát, nem!

Lepipálni Pippát! 28 meseszép királynői esküvői ruhaköltemény

Pippa Middleton gondoskodott róla, hogy ebben az évben az ő puccos, májusi esküvője legyen a non plus ultra. Szerencsétlen celebnők, akik szintén idén állnak oltár elé, már csak a futottak még kategóriában indulhatnak.

Mikor mész férjhez? Megmondom, milyen lesz a házasságod!

A számmisztikát életed rengeteg területén használhatod. A számkombinációk segíthetnek eligazodni párkapcsolatodban, irányt mutathatnak sorsfordító élethelyzetekben és igen, sokat elárulhatnak házasságodról is. Hogy játéknak fogod-e fel, vagy komolyan hiszel benne, legyen a te döntésed.