Neked is van ciki esküvői sztorid? Nekünk három is!

 

Az ember életében számos kínos szituáció jön létre a sok év alatt, akár kínos randik, akár egy otthon maradt tampon vagy zavarbaejtő munkahelyi bakik, amikre ha visszagondolunk is kissé belepirulunk.

 

Na de mi van akkor, ha ez az ember esküvőjén történik? Rövid kutatómunka után találtam pár házas asszonykát, akikkel bizony megesett az eset és meg is osztották velem történeteiket.

 

házasság

Forrás: A practical wedding

 

Lilla és a remek após (ja, nem)

 

Tavaly házasodtunk össze Tomival, akivel már gimi óta együtt voltunk pár év kihagyással. Nagyrészt jól kijöttünk egymás családjával, de az édesapja elég nehéz eset. Ő inkább mindig a csapongó életmódot támogatta, de Tomi sose volt ilyen beállítottságú.

 

házasság

Forrás: top wedding sites

 

A ceremónia után a násznép összegyűlt és a szülők mondtak pár megható sort. Végül az apósom következett aki a dologhoz ennyit fűzött hozzá: ’ Nem akarok itt köntörfalazni, én mondtam mindig, ne kösd le magad, de ha már igen akkor valami bögyös szőke szukát vegyél el, k***ból lesz a jó feleség.” Ezután megfogdosott pár koszorúslányt, majd éjfélre annyira kiütötte magát,hogy a tortaszeletelővel a kezében aludt egy széken.

 

Pompás volt, ilyen apóst mindenkinek…

 

Anna és az őrült ex

 

Zolival a megismerkedésünk nem volt zökkenőmentes, mivel ő épp előtte szakított akkori barátnőjével, aki ezt nem igazán akarta elfogadni. Hónapokig zaklatott és bombázott fenyegető üzenetekkel engem és a páromat is, de végül feladta. Vagyis azt gondoltuk. Teltek múltak az évek és végül elérkezett a nagy pillanat, Zoli megkérte a kezem és rá fél évre már házasodtunk is.

 

házasság

Forrás: Daily Mail

 

Kezdetben minden úgy zajlott, mint a nagykönyvben, majd egyszer csak a ceremóniát megzavarta egy részeges ’hölgy’ aki ordítva tiltakozott, majd sírva leült a terem közepére és rágyújtott.

 

Megpróbálták kivezetni több kevesebb sikerrel, majd rámutatott a férjem legjobb barátjára ’Tudod mit, lesz*****, hogy elhagytál, mert azzal a szerencsétlennel csaltalak.’ Ekkor a monológ már csak szebbnél szebb magyar szófordulatokból állt.

 

Végül a rendőrök vitték el, a párom barátja mentegetőzött, mindenki le volt sokkolva. De végül a lagzi jól sikerült és mi már 6 éve boldog párt alkotunk egy csodaszép kislánnyal, csak, hogy valami pozitív is legyen a dologban.

 

Évi és  plusz vendég

 

Mához két hónap múlva lesz, hogy 15 éve házasok vagyunk a férjemmel. Az esküvőre visszagondolva, azonban inkább előbb jut eszembe a röhejes szó, mint a megható vagy a romantikus kifejezés.

 

Egy vidéki bortanyán tartottuk 86 vendégünkkel, melyből este 7-re már 87-en voltunk. Tudniillik a legjobb barátnőm Kamilla akkor várta első babáját, de azért nem pontosan erre a napra.

 

A poén az egészben, hogy ő volt a tanúm. Miközben a ceremóniavezető mondta a szövegét, egyszer csak egy éles sikoly jött mögülem. Elfolyt a magzatvíz. Kamó ezzel  lendülettel a félelemtől és izgatottságtól kissé lehányta a ruhám.

 

házasság

Forrás: wedding chicks

 

Ezután a mentő elvitte, a lányok pedig próbálták kitisztítani a ruhámat. Két óra múlva a szertartás lényegére visszatért a frissen szült barátnőm TOLÓSZÉKBEN, majd a ceremónia után a férje visszavitte a kórházba. A lányának én lettem keresztlánya és megörökli tőlem a menyasszonyi ruhát. Szeretem.

 

Bocsi lányok, ha valaki épp az esküvő előtt áll pár héttel, nem a paramérőt akartam ezzel kimaxolni, de legalább tudjátok mire figyeljetek és kivel vigyázzatok. Hajrá arák!

 

 

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Esküvői ékszer: gyöngy vagy gyémánt?

Bár a szépség nem szorul kiegészítőre, esküvői ékszert még az a menyasszony is visel, aki a hétköznapokban nem szokott....

Hogyan kezeld a hisztis koszorúslányokat?

Lesznek, akik úgy gondolják, hogy a saját igényeik az ifjú párénál is sokkal fontosabbak…...

A tökéletes esküvői torta titkai

Miből készüljön, hogyan tálaljuk és mire figyeljünk oda a nagy létszámú esküvőkön?...