Szerelem a divatvilág kifutóiról

Valóra váltani szerelmes álmainkat: erre tanítanak a nagy divattervezők híres kreációi, különösen a meseszép menyasszonyi ruhaköltemények. Egyetlen szívfájdalmunk a káprázatos kollekciók láttán, hogy csupán egy ruhát választhatunk – nem csoda, hogy olyan nehéz eldönteni, melyiket: az exkluzív, kifinomult ízléssel megálmodottdarabokba könnyű beleszeretni. Az Eklektika Szalon díjnyertes nemzetközi tervezők kollekcióit hozza Magyarországra immár több mint 10 éve, hogy első kézből innen tudjuk kölcsönözni vagy megvásárolni álmaink menyasszonyi ruháját. Itt találjuk meg a Morilee, a Ronald Joyce, a JesusPeiró és a LineaRaffaelli kollekciók exkluzív darabjait. A divatházak szezonális újdonságai szinte a kifutóról érkeznek az Eklektika Szalon gyűjteményébe.

 

 

 

 

Nem hétköznapi varázslat – nem hétköznapi pároknak

 

 

A menyegzői készülődésben a ruha kiválasztása az egyik legérzékenyebb feladat. Álmaink hercegét szeretnénk lenyűgözni, de csak őt nem szabad meghívnunk a ruhapróbára, ahol olyan darabot szeretnénk választani, melyben a lehető legjobb formánkat mutathatjuk életünk egyik legfontosabb pillanatában.

 

 

 

 

A divat nagy mesterei pontosan tudják, mire vágyunk, éppen ezért a menyasszonyi ruha kollekciók tervezéséhez használt anyagok és kiegészítők is speciálisan a tervezői igények szerint készülnek.

 

 

 

 

Akárcsak az egymás számára teremtett szerelmesek, az exkluzív menyasszonyi ruha kínálatban is kifejezetten a tervező ízlése szerint alkotják meg a tökéletes anyagot, amelyben valóra válik a menyasszonyi álom.

 

 

Ez a különleges kapcsolat teszi egyedivé és megismételhetetlenné aMorilee, a JesusPeiro, a LineaRaffelli, a Ronald Joyce és a többi híres kollekció különleges darabjait, amelyek természetesen nem is kaphatók kiskereskedelmi forgalomban.

 

 

 

 

Nem véletlenül mondja Madeline Gardner, a Morilee vezető tervezője, hogy „…amikor egy menyasszonyi ruhát tervezünk, akkor nem valamit kreálunk, amit viselni lehet…mi varázsolunk”.

 

 

Szerelem, ami a világ élvonalába repít

 

 

Menyasszonyként különlegesnek érezzük magunkat, méterekkel a föld fölött járunk szívünk minden dobbanásától, hiszen múzsái lehetünk életünk szerelmének.

 

 

Ezt az érzést táplálják a menyasszonyi ruhákat megálmodó többszörös díjnyertes alkotók, akik a nemzetközi sikerek élvonalába hívnak szerelmünk megünneplésére.

 

 

 

 

A kizárólag az Eklektika Szalon kínálatában elérhető spanyol JesusPeirokollekció vezető tervezője, MercheSegarrapéldául kislánykora óta habkönnyű menyasszonyi ruhákról álmodik: a visszafogott, letisztult, időtlen elegancia képviselője.

 

 

New Yorkba repít a 70 éve sikeres Morilee sokszorosan díjnyertes tervezője, Madeline Gardner, aki nemes anyagokkal, gondosan megtervezett gyöngyhímzésekkel és szenvedélyes stílussal kápráztatja el az arákat.

 

 

 

 

A lányból nőt varázsol Anglia kedvence, VeniInfantino, a Ronald Joyce vezető tervezője, aki a női sziluettek olasz származású mestere. Romantikusak, kifinomultak és álomszerűek, akárcsak a szerelem, mely az oltár elé vezet: ezek a különleges menyasszonyi ruhák a divat élvonalába repítenek.

 

 

A divat mindig előttünk jár

 

 

SecretGarden és DesertDream – a Morilee szezonális kollekciói, melyeket az Eklektika Szalon jóvoltából a magyar közönség is elsőként megismerhet és a hazai menyasszonyok is élvezhetnek.

 

 

 

 

A MorileebyMadeline Gardner tavaszi „SecretGarden” kollekciója a 2020-as szezonra készült, botanikusrészletekkel, rétegekben felvitt, rózsasziromra emlékeztető csipkedíszekkel, melyek a titokzatosságot, a szerelem kertjének varázslatát idézi meg.

 

 

A Ronald Joyce divatház ugyancsak két kollekcióval készül a jövő évre, a fiatalos elegancia jegyében. Egyedi tervezésű, pókháló-finomságú csipkét ugyanúgy találunk VeniInfantino ruháin, mint lágy szatént, organzát és tüllt, zártabb fazonokat és különleges hátmegoldásokat, illetve „hercegnői” modelleket.

 

 

 

 

A világ élvonalában alkotó tervezők könnyed tüllökkel, csillogó anyagokkal, légies formák művészetével kápráztatnak el a 2020- 2 as szezonban. Mintha csak a mi szerelmes álmainkat álmodnák tovább, úgy érezhetjük magunkat, amikor belebújunk ezekbe a csodákba az esküvői ruhapróbán.

 

 

Az hautecouture és a visszafogott elegancia legszélesebb spektruma

 

 

Az Eklektika Szalon különlegessége egyrészt a világhírű tervezők exkluzív kínálatával, másrészt pedig a női sokféleség kifogástalan ismeretével nyűgözi le a magyar menyasszonyokat.

 

 

 

 

Egyszerre kínál alternatívát az hautecouture rajongóinak és a sportosabb, bohém stílus kedvelőinak, akárcsak a darázsderekú és molettebb hölgyeknek.

 

 

A Morilee divatház kollekciói közül a MorileeCouture a kézműves luxus megtestesítője, a Voyage a bohém stílusé, a Main byMorilee a klasszikus eleganciáé, aBlue a fiatalos lendületé és a Julietta a gömbölyded nőiességé.

 

 

 

 

Földre szállt álomvilág, amelyben saját álmaink válnak valóra. Itt minden testalkatra és ízlésre talál menyasszonyi ruhát az igényes közönség.

 

 

 

 

Eklektika Szalon

1064 Budapest, Izabella u. 93. (Podmaniczky u. / Izabella u. sarok)

Mobil: +36 20 567 1141

https://www.eklektikaszalon.hu/

https://www.facebook.com/eklektikaszalon/

https://www.instagram.com/eklektikaszalon/

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Esküvői ékszer: gyöngy vagy gyémánt?

Bár a szépség nem szorul kiegészítőre, esküvői ékszert még az a menyasszony is visel, aki a hétköznapokban nem szokott....

Hogyan kezeld a hisztis koszorúslányokat?

Lesznek, akik úgy gondolják, hogy a saját igényeik az ifjú párénál is sokkal fontosabbak…...

A tökéletes esküvői torta titkai

Miből készüljön, hogyan tálaljuk és mire figyeljünk oda a nagy létszámú esküvőkön?...