Te milyen szépségkirálynő lennél?

Ha egy versenyzőt választhatnál, aki nem nyeri meg a versenyt, ki lenne az? Miért szereted a mangót? Összegyűjtöttük szépségversenyek bemutatkozó beszélgetéseinek furcsábbnál furcsább kérdéseit: lássuk mik azok a kérdések, amikre a 2018 Legszebb Menyasszonya verseny jelöltjeinek biztosan nem kell válaszolnia. Ígérjük, a zsűri nem fog feltenni idétlen kérdéseket azoknak a lányoknak, akik a döntőbe jutnak. Hiszen őket a lányok kisugárzása, bája érdekli, nem csupán pár percig fognak beszélgetni velük és fürdőruhában sem kell felvonulni a döntősöknek – csupán menyasszonyi ruhát kell magukra ölteniük. 

 

Forrás: Daily Beast

 

 

De lássuk, miért van nehezebb dolga egy sima szépségverseny résztvevőjének. Gondoljunk csak bele. Életük nagy lehetősége előtt állnak, bennük van a drukk, ezer szempár és kamera figyeli őket. Nagy rajtuk a nyomás és az interjú során kapnak egy kérdést, amire 2-3 percben úgy kell válaszolniuk, hogy meggyőzzék a zsűrit, és a közönséget. Nehéz, de valljuk be, azért nem lehetetlen feladat.

 

Igen ám, de van egy bökkenő, ami általában minden igyekezetüket lerombolja. Mégpedig, hogy olyan kérdést kapnak, amire egyszerűen lehetetlen értelmes választ adni.

 

Nem hiszed? Próbáljuk ki! Összegyűjtöttem 10 ténylegesen! elhangzott kérdést, kíváncsi vagyok, te hogy válaszolnád meg őket. Ha van kedved, a válaszokat kommenteld is. 🙂

 

De lássuk, én hogy birkózom meg a kérdésekkel.

 

 

Forrás: Bustle

 

1. Osztályozd magad! Egy tízes skálán mennyire tartod magad furának?

 

Szerintem az fura, ha az ember furának tartja magát. Vagy nem? És honnan tudom eldönteni, hogy én most 4-sen vagy 7-sen vagyok fura? Na, de hagyjuk az elmélkedést… Csak kispárnán tudok aludni, és szeretek korán kelni, ennyi talán elég a 4-es szinthez. Ó, és nem szeretem a palacsintát, akkor 5-ös.

 

2. Mi hoz zavarba?

 

Az ilyen kérdések. Ezt a kérdést kényszeredett mosoly és elpirulás nélkül nem lehet megúszni, mert nyilván, ami zavarba hoz, az számomra kínos, és egyáltalán nem akarok beszélni róla, különösen nem nagy közönség előtt.

 

3. Miért szereted a mangót?

 

Ki mondta, hogy szeretem? Ha nem szeretem, akkor is azt kell mondanom, hogy szeretem?

 

 

4. Hogyan írnád le a szivárványt egy vak embernek?

 

Valaki? Ötlet?

 

5. Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod meleg?

 

Kiborulnék, nagyon. És azon gondolkoznék, hogy sikerült egy hetero srácot meleggé tennem, mert ehhez azért kétségkívül tehetség kell. Persze lehet, hogy erre azt a választ várják, hogy elfogadnám és onnantól ő nem a párom, hanem a legjobb barátom lenne. 

 

Forrás: Nacion

 

6. Ha egy versenyzőt választhatnál, aki nem nyeri meg a versenyt, ki lenne az?

 

Rosario, mert elgáncsolt az öltözőben. Vagy ilyet nem szabad mondani?

 

7. Ha egy szín lennél, mit választanál, és miért?

 

Zöld, mert szeretem. Ennyi.

 

8. Ha mostantól csak egy ételt ehetnél egész életedben, mi lenne az?

 

Rántott hús. Bármikor, bármennyit. Nem túl szexi, de ez van. Ha örökké salátát kéne rágnom abba beleőrülnék, bár nyilvánvalóan jobban hangzik.

 

szépségverseny

Forrás: Variety

 

9. Tudnál, csak úgy, random mondani valamit?

 

Nem.

 

10. Szakítanál a barátoddal a koronáért?

 

Persze, már szaladok is, csak előbb kérem a koronát.

 

Nehéz meló ez, azért ezt be kell vallani. Nem könnyű ostoba kérdésekre vállalható választ adni. És könnyen megállapítható, hogy én megbuknék, és nagyon, nagyon, nagyon rossz szépségkirálynő lennék. 

 

Az Esküvő Okosan keresi 2018 legszebb menyasszonyát – te szavaztál már? Megígérjük, hogy nem kell a fentihez hasonló kérdésekre válaszolnia a nálunk döntőbe jutó lányoknak! 🙂

 

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Tündérmese a női szépségről – a Ronald Joyce 2020-as kollekciója

Szívesen mesélnénk a varázslatról, melyet Veni Infantino évente újraálmod, de inkább Rátok, vágyakozó menyasszonyokra bízzuk, hiszen csak...

A legszebb emlékekből készített karácsonyi meglepetés

Bárcsak minden értékes pillanatot becsomagolhatnánk valami örökké tartó dobozba, hogy ne csak mi magunk, de az utánunk jövők is részesülh...

Minden részletében elegáns: a tökéletes esküvői meghívók titka

Igent mondtál a páros életre, ami most kezdődik és mindent megteszel, hogy ez a kezdet a lehető legígéretesebbre sikerüljön. A titok persze ...