Tippek, sztorik

Tündérmese a női szépségről – a Ronald Joyce 2020-as kollekciója

Szívesen mesélnénk a varázslatról, melyet Veni Infantino évente újraálmod, de inkább Rátok, vágyakozó menyasszonyokra bízzuk, hiszen csakis Ti tudjátok mosolyba és ragyogásba önteni az élményt a Ronald Joyce 2020-as kollekciójának modelljeibe bújva.

A legszebb emlékekből készített karácsonyi meglepetés

Bárcsak minden értékes pillanatot becsomagolhatnánk valami örökké tartó dobozba, hogy ne csak mi magunk, de az utánunk jövők is részesülhessenek életünk nagyszerű eseményeiből! A Besfotókönyv erre is megtalálta a megoldást: családi és baráti körben egyaránt tökéletes karácsonyi ajándék a polcról…

Minden részletében elegáns: a tökéletes esküvői meghívók titka

Igent mondtál a páros életre, ami most kezdődik és mindent megteszel, hogy ez a kezdet a lehető legígéretesebbre sikerüljön. A titok persze a részletekben rejlik: tartsd hát a kezedben az irányítást és tervezd meg magad eskükői meghívótokat, a vendégkönyvvel, az…

Esküvői ékszer: gyöngy vagy gyémánt?

Bár a szépség nem szorul kiegészítőre, esküvői ékszert még az a menyasszony is visel, aki a hétköznapokban nem szokott.

Hogyan kezeld a hisztis koszorúslányokat?

Lesznek, akik úgy gondolják, hogy a saját igényeik az ifjú párénál is sokkal fontosabbak…

A tökéletes esküvői torta titkai

Miből készüljön, hogyan tálaljuk és mire figyeljünk oda a nagy létszámú esküvőkön?

Megkérték a kezed nyáron?10+1 tipp menyasszonyi ruhapróbához

Az egyik legizgalmasabb része az esküvői előkészületeknek kétségkívül a menyasszonyi ruha kiválasztása. De hogyan csináljuk?

Akik a menyasszonyi szalonban laknak

Szerelmes álmodozásaink közepette talán nem is gondolunk arra, milyen kalandos utat tesz meg a tökéletes ruha a tervezéstől az oltárig, pedig minden egyes esküvői viselet mesébe illő történeteket őriz. Az Eklektika Szalon ezúttal bepillantást enged a kulisszák mögé, hogy fellibbentse…

Mire kell figyelni a gyűrűválasztáskor?

Milyen legyen, hogyan válasszuk ki, mire figyeljünk gyűrű vásárlásakor? – erről kérdeztük a majd’ 30 éves Böjte Ékszer ügyvezetőjét, Böjte Sándor Zsoltot.

Minden, amit tudnod kell az esküvői próbavacsoráról

Hogyan készüljünk az esküvői próbavacsorára és melyek az alapvető szokások?

Váljatok eggyé a természettel! Esküvő a kalandparkban

Ha kalandparkról van szó legtöbben csak hosszú drótkötélpályákra és a magas mászófalakra gondolunk…persze ettől még érkezhettek drótkötélpályán!

15 színes menyasszonyi cipő a nagy napra

Hagyományok és szokások ide vagy oda, a színes menyasszonyi topán igenis menő és gyönyörű kiegészítője lehet a nagy napunknak.

Mire vonultok be a polgári szertartásra, Cranberries-re vagy inkább Eddára?

Egy jól megválasztott dal sokat hozzáad a ceremónia meghitt hangulatához. Neked már megvan mikor, milyen zene fog szólni a polgári esküvőn?

Féltékeny a barátnőd az esküvő miatt? – 5 tipp, hogy hogyan kezeld

Amikor az ember élete nagy napja előtt áll, akkor természetes, hogy a legjobb barátnő is együtt örül az arával. De sajnos ez azért nem mindig van így.

Kinek kerül többe egy esküvő: a vőlegény barátainak vagy a koszorúslányoknak?

Vajon a vőlegény vagy a menyasszony oldaláról költségesebb-e egy esküvő a közeli barátoknak? Kiderült, hogy a vőlegény haverjai rosszabbul járnak, ha a legénybúcsútól a menyegzőig mindent összeszámolunk.

Elbűvölő nyári esküvői sminkek menyasszonyoknak

A nagy melegben más szabályok vonatkoznak a sminkelésre, hogy izzadságot, könnyeket és egyéb nem várt hatásokat is túléljen.

15 gyönyörű menyasszonyi ruha, ami NEM HÓFEHÉR

Nehezen tudunk elvonatkoztatni a fehér színtől, amikor a menyasszonyi ruhára gondolunk, de nem meglepő, ha valaki extrémebb vonal mellett dönt – például ruha színét illetően.

A hercegnők világában ilyen a menyasszonyi ruhapróba

Az Eklektika Szalon stábja segít felkészülni a hercegnői pompa viselésére és az ezzel járó etikett alapjainak elsajátításában.

Hogyan legyenek olyan esküvői fotóid, mint a Pinteresten?

Vajon mi olyan különleges a Pinterest fotókon, mitől lesznek sokkal megnyerőbbek, káprázatosabbak és magazinba illőek az ott feltöltött esküvői fotók?

Mire kell figyelni a gyűrűválasztáskor?

Milyen legyen, hogyan válasszuk ki, mire figyeljünk gyűrű vásárlásakor? – erről kérdeztük a majd’ 30 éves Böjte Ékszer ügyvezetőjét, Böjte Sándor Zsoltot.

Fekete az esküvőn? – Így csempészd a nagy napba!

Most hoztunk néhány ötletet, amelyek a Ti kedveteket is meghozzák majd ahhoz, hogy egy kis feketét csempésszetek a nagy napba!

Mindenki másképp csinálja, de minden út az oltárhoz vezet

Mutatunk pár példát hasonlóságokra és különbségekre az egyházi szertartásokban!

Esküvői etikett – ezeket mindenkinek illik ismerni!

Nem is gondolnád, mennyi mindenre illik odafigyelni, amikor egy esküvőn veszel részt, akár ifjú párként, akár meghívott vendégként.

Ki öltözteti a menyasszonyt?

Nézzük, milyen variációkat találunk menyasszony-öltöztetésre!

10 esküvői trend, aminek búcsút inthetünk

Figyelem! Személyes véleményt (is) tartalmaz.

Tetovált menyasszonyok- te megmutatnád vagy elrejtenéd?

Van, aki szerint a tetoválás egyáltalán nem illik a menyasszonyi ruha finomságához, mások pedig büszkén vállalják a testüket díszítő tetkókat.

3 tipp az allergiamentes esküvőért

Összeszedtünk pár hasznos tippet azért, hogy kaparó torok és folyó orr helyett a vendégeidnek is happy enddel fejeződjön be a te nagy napod.

Baj, ha megcsípik a szúnyogok az esküvői vendégeket?

Esküvő az erdő közepén? Vagy egy réten? Egy várromnál? Miért ne? Egy kis kreativitással, és rugalmassággal minden megoldható.

Esküvői meghívó: postán, személyesen vagy emailben?

A rohanó XXI. században úgy gondoljuk, igencsak fontos kérdés, hogyan is érdemes az esküvői meghívónkat eljuttatni a meghívottakhoz. Kattints, és mutatjuk a trendet!

Mit kérj nászajándékba? Adunk 10 szuper ötletet

Ha nem pénzt és nem kaparós sorsjegyet, akkor mégis milyen óhaj-sóhajt továbbítsunk a násznép irányába, már ami a nászajándék kívánságainkat illeti?

Titeket is kikészít a jövendőbeli anyósotok?

Átéltétek már az érzést, amikor eggyel többen voltatok a kapcsolatban, mint kellene? Ez a harmadik pedig nem más, mint az anyósod. A jövendőbeli.

Több mint DJ – profi event designer a tökéletes esküvőért

Brotya Norbert és a WELLWED TEAM valódi ambient-művészek: olyan zene- és fényhatás-zsonglőrök, akikre bátran rábízhatod életed legfontosabb pillanatainak hangulat- koreográfiáját és még a násznép is élvezni fogja.

Esküvői szertartások: 5 ötlet, ami benne van a levegőben

Ha nehéz a döntés, hogy mit dobáljanak, mi szálljon a szertartás után az ifjú pár feje felett, akkor ez a cikk neked szól. A szimbolikus jelentéstől, egészen a praktikus dolgokig mindent összegyűjtöttünk a leggyakoribb megoldásokról.

Szerelem a divatvilág kifutóiról

Az Eklektika Szalon díjnyertes nemzetközi tervezők kollekcióit hozza Magyarországra immár több mint 10 éve, hogy első kézből innen tudjuk kölcsönözni vagy megvásárolni álmaink menyasszonyi ruháját.

A monorierdei Nagy Klaudia lett 2019 legszebb menyasszonya

A legkiválóbb esküvői szolgáltatókat és a szépségipar méltán elismert képviselőit felvonultató szakmai zsűri Zsidró Tamás vezetésével festői környezetben, a miskolci Avalon Resort & Spa parkjában, hosszú egyeztetést követően hozta meg döntését, hogy ki legyen a 2019 Legszebb Menyasszonya cím birtokosa.

Ötcsillagos luxus a Bükk szívében

Nem is tudnánk méltóbb helyszínt ajánlani turbékoló pároknak – később pedig az egész családnak – a kikapcsolódásra, pihenésre, minőségi időtöltésre, mint a Bükk szívében található Avalon Park luxuskomplexumot.

Dél-alföldi idill, a Ligetben

Konferencia-helyszín, évfordulós és családi események, esküvők „otthona”, a testi és lelki felüdülés valódi bölcsője – a Liget Hotelben eltöltött napokra örökké emlékezni fogunk.

Esküvői szertartások: 5 ötlet, ami benne van a levegőben

Ha nehéz a döntés, hogy mit dobáljanak, mi szálljon a szertartás után az ifjú pár feje felett, akkor ez a cikk neked szól. A szimbolikus jelentéstől, egészen a praktikus dolgokig mindent összegyűjtöttünk a leggyakoribb megoldásokról.

Romantikus filmen életre szóló szerelmünk

Incze László fotós és filmes szerint minden szerelmespárnak külön, egyedi tündérmeséje van, ezeket igyekszik megfilmesíteni – nem csak esküvői felvételekkel.

Ilyen esküvői fehérneműt húzz a nagy napon – mert nem mindegy, mi van a menyasszonyi ruha alatt!

Az esküvői ruha kiválasztására általában mindenki rengeteg időt szán, a fehérnemű kérdése viszont már nem ilyen központi téma.

A 6 legnépszerűbb esküvői játék

A vőfélynek vagy ceremóniamesternek van jó pár játék a tarsolyában, de mi most összegyűjtöttük nektek a legnépszerűbb lagzis játékokat, amivel még emlékezetesebbé tehetitek az estét.

7 hazugság az esküvőkről és arról, ami utána jön

A házasság kicsit olyan, mint a gyermekvállalás. Mindenkinek van róla véleménye.

Neked is van ciki esküvői sztorid? Nekünk három is!

Az ember életében számos kínos szituáció adódik, de mi van akkor, ha épp az esküvőn adódik a valaha volt legkínosabb?

5 mesébe illő fotózási helyszín ESŐS NAPOKRA

Rengeteg csodás helyet találni, ahol a kreatív képeket elkészíthetitek rossz idő esetén.

Variációk a karikagyűrű felhúzására

Kinél legyenek, mikor kerüljenek elő, hogyan húzzuk fel? – mennyi kérdés egyetlen részlet tökéletes kivitelezéséhez!

A mesteri frizura titkai – nem csak menyasszonyoknak

Zsidró Tamás mesterfodrász elárulja, mire kell odafigyelni a menyasszonyi frizura kiválasztásánál, hogy a látvánnyal évek múltán is tökéletesen elégedettek legyünk.

Exkluzív luxus limuzinnal a szerelem hullámain

Szabó Gergely, a Miskolc Motors üzletvezetője az esküvői autóválasztással kapcsolatban segít eligazodni a kínálatban és a minőségi különbségek kényes egyensúlyában.

Milyen esküvői meghívót válassz?

Megvan a helyszín, a dátum és a létszám? Kezdődhet a meghívó keresés!

5 TIPP, milyen szempontok alapján válassz virágot a menyasszonyi csokorhoz

Könnyen elveszhetünk a virágok adta széles választékban, de vajon mik azon a szempontok, amiket érdemes követnünk, amikor a menyasszonyi csokorral kapcsolatos döntésen vacillálunk?

A menyasszonyi ruha és a fehér ötven árnyalata

A titok a színtípusban rejlik: születési adottságainál fogva mindenki rendelkezik azokkal az alapszínekkel, amelyek sajátos kiegészítőkkel érvényesülnek a legjobban.

Kívül-belül felfrissülve: szánjunk időt a fogainkra is esküvő előtt!

Az esküvő sikere nem csak a szervezésen múlik, elsősorban önmagunk felkészítésével tehetünk a legtöbbet a nagy esemény színvonaláért.

Chuck Taylorral az esküvői oltárnál – menő vagy ciki esküvői cipőtrend

A hideg ráz a gondolattól, hogy életed legnagyobb napjainak egyikén, az esküvődön egy tornacipőben vonulj az oltárhoz? Bizony nem csalás és még csak nem is ámítás, ez az új trend!

Mit lehet csinálni az esküvő másnapján? – 13 tipp a friss házasoknak

Mivel töltöd az első napodat feleségként? Ötletekért katt a cikkre.

Teremts trendet a saját esküvőddel!

Az esküvői divatot mindig a párok alakítják – mi se üljünk fordítva a lovon! – tartja Csobán Éva, aki a hazai esküvőszervezés élvonalában maga is trendszetter: a kompromisszumok nélküli minőség szakértője.

Plus size cipőben és esküvői ruhában a nagy napon

Az esküvői ruhaszalonok sem különböznek sokban a boltoktól, a készleten többnyire a standard méretek találhatóak. De mit tegyenek, akik dúsabb idomokkal vannak megáldva?

6 súlyos baki az esküvő előtt – segítünk, hogy te ne kövesd el!

Sokszor nem is sejtjük, mennyi buktatót rejthet magában az esküvőszervezés és mennyi mindenen elcsúszhatunk. Összeszedtük a legsúlyosabb bakikat.

Exkluzív fotókönyvbe illő szerelem – a tietek is ilyen!

Mindenki számára elérhetővé váltak az exkluzív kivitelezésű fotókönyvek a Bestfotókönyv kínálatában.

Centikkel a föld fölött, befűzve – esküvői cipők és fűzők kínjai

Életed nagy döntése áll előtted – ehhez képest egy néhány óráig viselendő kényelmetlen magassarkú vagy egy szoros fűző semmiségnek tűnhet.

Váratlan fordulat a Kelet- és közép magyarországi legszebb menyasszony választáson

Az EsküvőOkosan.hu szervezésében zajló 2019 Legszebb Menyasszonya versenysorozat harmadik területi döntőjéből a nyertes mellett rendkívüli módon nem három, hanem négy menyasszony jutott tovább a májusi 2-i országos döntőbe!

Eladó a menyasszony! – hogyan éld túl a menyasszonytánc megpróbáltatásait?

Gazdasági jelentősége volt a menyasszonytáncnak, amire még ma is emlékszünk, bár sokak számára pontosan emiatt visszatetsző.

Te is szívesen megnéznéd az esküvői vendégek fotóit? Mutatunk egy appot, ami segít ebben.

Egy személyre szabott esküvői oldalt hozhatsz létre magatoknak, melyről a násznép, illetve ti is fel-és letölthetitek a fotókat/videókat. Ez WEDBOX.

Éjfél után menyecske leszel? Mondj igent a piros ruhára!

A tökéleteset ruhát keresed éjfél utánra? Lehet, hogy most megtalálod…

Mutasd a menyasszonyi csokrod, megmondom a stílusod!

Ahogyan az esküvő minden eleme, úgy a menyasszony bokrétája is szezonról szezonra színesebb, izgalmasabb lesz. Nézzük a 2018-as menyasszonyi csokortrendeket!

7 hazugság az esküvőkről és arról, ami utána jön

A házasság kicsit olyan, mint a gyermekvállalás. Mindenkinek van róla véleménye.

Hová menjünk nászútra? – 8 tipp a tökéletes úticélért

A nászutat minden ifjú pár izgatottan várja, ugyanakkor maga az úticél kiválasztása komoly fejtörést tud okozni.

Ilyen esküvői fehérneműt húzz a nagy napon – mert nem mindegy, mi van a menyasszonyi ruha alatt!

Az esküvői ruha kiválasztására általában mindenki rengeteg időt szán, a fehérnemű kérdése viszont már nem ilyen központi téma.

Exkluzív esküvő prémium autóval

Menyasszonyok álmaiban suhogó meseszép ruhákhoz és az egyetlen boldogító igenhez minimum álomautó dukál.

Dekoráció, amitől virágba borul a szerelem

Tövispataki Júlia, a MISS LULLI Decor megalkotója képes tovább álmodni menyasszonyok és vőlegények szerelmes ábrándjait, míg végül virágba borul tőle az esküvő.

A 10 leggyakoribb vendégpanasz esküvőkön

Azzal számolnotok kell, hogy nem fog minden meghívott vendégnek minden tetszeni.

Minden, amit tudnod kell az esküvői próbavacsoráról

Hogyan készüljünk az esküvői próbavacsorára és melyek az alapvető szokások?

5 kreatív ötlet a klasszikus esküvői vendégkönyv helyett

Ha többre vágysz a klasszikus vendégkönyvnél, valami olyan emléket szeretnél, ami igazán kreatív és a vendégek is aktív közreműködői, akkor most figyelj.

Az esküvői dekorációk világa: 8 kérdés, amit feltennél a dekoratőrnek

Bobvos Nanetta esküvő- és rendezvényszervező, dekoratőrrel beszélgettünk a 2018-as esküvői dekorációkról, színekről, trendekről.

Mit lehet csinálni az esküvő másnapján? – 13 tipp a friss házasoknak

Mivel töltöd az első napodat feleségként? Ötletekért katt a cikkre.

Beteljesült álmok a menyasszony budoárjában

Halász Éva több évtizedes tervezői tapasztalattal segít eligazodni a menyasszony budoárjában, hogy a végeredménnyel életünk végéig elégedettek lehessünk.

Álom luxuskivitelben – esküvő exkluzív helyszínen

A házasulandók listáján előkelő helyen szereplő Halászbástya Étteremben igazi hercegnőnek érezheted majd magad!

Koronázás a Budai várban: megválasztották Budapest és Pest megye legszebb menyasszonyát

A heteken át tartó előválogató után január 21-én végre kiderült, ki lett Budapest és Pest megye legszebb menyasszonya.

Ízek, esküvők, szerelmek – a tökéletes catering titkai

Juhász Richárd, az Édenkert Catering és Party Service tulajdonosa szerint az esküvő sava-borsát a jól megválasztott catering tudja megadni.

Ezek lesznek a legnépszerűbb menyasszonyi sminktrendek 2019-ben

Müller Beáta sminkmestert és kozmetikust kértük meg, hogy segítsen nekünk eligazodni a témában.

Esküvői etikett – ezeket mindenkinek illik ismerni!

Nem is gondolnád, mennyi mindenre illik odafigyelni, amikor egy esküvőn veszel részt, akár ifjú párként, akár meghívott vendégként.

Ki öltözteti a menyasszonyt?

Nézzük, milyen variációkat találunk menyasszony-öltöztetésre!

Mindenki másképp csinálja, de minden út az oltárhoz vezet

Mutatunk pár példát hasonlóságokra és különbségekre az egyházi szertartásokban!

Szilveszteri esküvő – Te bevállalnád?

Most elhoztunk néhány pro és kontra érvet, ha esetleg eljátszottatok a gondolattal és számításba vennétek a szilveszteri esküvőt.

Hogyan szereld le az önjelölt esküvőszervező rokonokat?

Az esküvőszervezés olyan téma, amiről mindenki azt hiszi, hogy ért hozzá és mindenkinek megvan a saját véleménye róla.

5 esküvői kellék, ami luxusérzetet varázsol a nagy napra

Most mutatunk 5 kelléket, amit szinte minden stílussal tudunk kombinálni és olyan luxusérzetet kölcsönöz, amitől garantáltan tátva marad a násznép szája.

Vőfély vagy ceremóniamester? Mi alapján válassz?

Te tudod mi a különbség kettőjük közt? Segítünk, mi alapján válassz!

Mit kérjünk nászajándékba?

Segítünk, hogy hogyan válaszd ki a tökéletes nászajándékot.

Fájdalmas és gyönyörű igazságok az esküvődről avagy hogyan válassz esküvőszervezőt?

Hogyan válasszunk esküvőszervezőt? – ebben segít nekünk Csobán Éva, akinek esküvőszervezői munkáját szakmai díjak sorozata jegyzi.

Inspiráló eljegyzési fotók, melyekből te is ötletet meríthetsz

Te sem szeretnél beállni a sorba a sablonos kézfogós, ölelkezve pózoló párok közé, hanem valami egyedire és kreatívra vágysz? Akkor figyelj, mert most szuper ötleteket mutatunk!

Hogyan válasszátok ki a tökéletes esküvői helyszínt?

Hoztunk most nektek néhány hasznos támpontot, melyek segítségével egyszerűbb lehet a választás és kevés eséllyel lőtök mellé, ha felkészülten indultok a nagy körútra.

Fekete az esküvőn? – Így csempészd a nagy napba!

Most hoztunk néhány ötletet, amelyek a Ti kedveteket is meghozzák majd ahhoz, hogy egy kis feketét csempésszetek a nagy napba!

Fogas kérdések az esküvő körül

Dr. Hátsági-Horváth Miklós implantológust, alias Dr. Mosolyt kértük, segítsen eligazodni menyasszonyoknak, vőlegényeknek a fogászati beavatkozások világában.

Milyen menyasszonyi ruhát válassz a hűvös hónapokra?

Elhoztuk most a kedvenc menyasszonyi ruháinkat a hűvösebb hónapokra, amikből ti is bátran csemegézhettek!

A 24 legmenőbb menyasszonyi köröm 2019-re

Most megmutatjuk melyek lesznek 2019 legmenőbb menyasszonyi körmei, reméljük így te is könnyebben ki tudod választani a sajátod.

10 esküvői babona, amit mindenkinek ismernie kell!

Most elhoztuk a top 10 esküvői babonát, amit minden jegyespár jó, ha tud, talán még akkor is, ha nem feltétlenül hisz a babonákban.

Rossz esküvő = jó házasság?

Vajon tényleg igaz az az állítás, hogy a rossz esküvő jó házasságot jelent?

Gyerekek az esküvőn? – érvek PRO és KONTRA

Bár egyre inkább kezd elfogadottá válni, hogyha az ifjú pár úgy dönt, hogy gyerekmentes esküvőt szeretne, még mindig rengeteg feszültséget és konfliktust szülhet ez a döntés.

Légy saját emlékeid főszerkesztője!

Készíts saját szerkesztésű fotókönyvet a Bestfotókönyvvel, amit valódi könyvként bármikor levehetsz a polcról, és amit ajándékba is adhatsz a családtagoknak, például karácsonyra.

Ő Dunántúl legszebb menyasszonya!

Könnyes szemek, szerelmes sóhajok és káprázatos ruhák napja volt ez a résztvevők számára, ahol a győri Molnár Dóra nyerte el a koronát.

27 kihagyhatatlan esküvői fotó a koszorúslányaiddal

Inspirálódásként összeállítottunk egy galériát a legszuperebb koszorúslányos esküvői fotókról!

Minden, amit eddig nem tudtál az esküvői tűzijátékról

Farkas Mihályt a Kopula tűzijáték ügyvezetőjét, az esküvői tűzijáték trendekről, és gyakorlati tudnivalóiról kérdeztük.

Mire kell figyelni a gyűrűválasztáskor?

Milyen legyen, hogyan válasszuk ki, mire figyeljünk gyűrű vásárlásakor? – erről kérdeztük a majd’ 30 éves Böjte Ékszer ügyvezetőjét, Böjte Sándor Zsoltot.

10 titkos tipp az esküvőszervezőtől

Horavecz Renáta, a Wonderfulweddings esküvőszervezője 10 titkos tippet osztott meg velünk, hogy megkönnyítse a dolgod!

Milyen szempontok alapján válasszátok ki az esküvő stílusát?

Az esküvő stílusának kiválasztása az első és legfontosabb pontja a szervezésnek. Most elhoztuk azokat a lényeges szempontokat, melyeket érdemes szem előtt tartani.

Erre vágynak a menyasszonyok a Balaton partján

Neked is sok kérdésed van az esküvő helyszínével kapcsolatban? A Tópart Hotel rendezvényeiért felelős menedzsere segít megválaszolni őket.

Menyasszonyi ruha új szintre emelve

Menyasszonyi ruha vásárláskor egyre sűrűbben találkozhatsz rendhagyó darabokkal, mint például ezek a kezeslábasok!

Váljatok eggyé a természettel! Esküvő a kalandparkban

Ha kalandparkról van szó legtöbben csak hosszú drótkötélpályákra és a magas mászófalakra gondolunk…persze ettől még érkezhettek drótkötélpályán!

15 gyönyörű menyasszonyi ruha, ami NEM HÓFEHÉR

Nehezen tudunk elvonatkoztatni a fehér színtől, amikor a menyasszonyi ruhára gondolunk, de nem meglepő, ha valaki extrémebb vonal mellett dönt – például ruha színét illetően.

Hogyan legyenek olyan esküvői fotóid, mint a Pinteresten?

Vajon mi olyan különleges a Pinterest fotókon, mitől lesznek sokkal megnyerőbbek, káprázatosabbak és magazinba illőek az ott feltöltött esküvői fotók?

15 színes menyasszonyi cipő a nagy napra

Hagyományok és szokások ide vagy oda, a színes menyasszonyi topán igenis menő és gyönyörű kiegészítője lehet a nagy napunknak.

4+1 érv, hogy hétköznapon tartsd az esküvőd

Az esküvő szó hallatán azonnal egy szombati nap jut eszünkbe és gyakran fel sem merül, mint opció, hogy a hét többi napján tartsuk meg a menyegzőt.

Esküvői fogadalom – igen vagy nem?

Valahogy a filmekben olyan szépen hangzik minden, de mi meg tudjuk fogalmazni érzéseinket? És ha az sikerül elő tudjuk vagy akarjuk adni mindezt a nagy nyilvánosság előtt?

5 esküvői frizura, amivel biztosan nem lősz mellé a nagy napon

Hol vannak azok az írott vagy íratlan szabályok, amiket érdemes megfogadni az esküvőnk napján?

Minden, amit tudnod kell az esküvői próbavacsoráról

Hogyan készüljünk az esküvői próbavacsorára és melyek az alapvető szokások?

8 jó tanács az esküvőd napjára, amiket mindenképpen fogadj meg

Hol vannak azok az írott vagy íratlan szabályok, amiket érdemes megfogadni az esküvőnk napján?

A lapos talpat szereted? Íme 15 menyasszonyi cipő neked

A következő válogatást elnézve nekünk sem hiányoznának a tűsarkú menyasszonyi cipők!

Itt a csodás 2019-es ROSA CLARÁ kollekció

A magyar arák körében igen népszerűek a Rosa Clará darabok: egyszerű, letisztult és valóban időtálló darabok jellemzik a márkát.

20 esküvői fotó, amit ne hagyj ki!

Gondolkodtál már azon, ha eljön életed nagy napja, akkor milyen képek készüljenek? Mint mindent ezt is érdemes megtervezni, hiszen a szép percek gyorsan elillannak.

Esküvői ékszer: gyöngy vagy gyémánt?

Bár a szépség nem szorul kiegészítőre, esküvői ékszert még az a menyasszony is visel, aki a hétköznapokban nem szokott.

15 esküvői trend 2019-re

Nem csak a ruhád lehet trendi 2019-ben, hanem az esküvői torta, a színek, a dekoráció, a virágok szóval akár az egész esküvő is.

5 mesébe illő fotózási helyszín ESŐS NAPOKRA

Rengeteg csodás helyet találni, ahol a kreatív képeket elkészíthetitek rossz idő esetén.

Variációk a karikagyűrű felhúzására

Kinél legyenek, mikor kerüljenek elő, hogyan húzzuk fel? – mennyi kérdés egyetlen részlet tökéletes kivitelezéséhez!

Hogyan írjunk esküvői meghívót?

Az esküvői meghívó szövege ugyanúgy az esküvő éke, akárcsak a jól megválasztott nyitótánc a fogadáson. Érdemes törődni a részletekkel.

Neked is van ciki esküvői sztorid? Nekünk három is!

Az ember életében számos kínos szituáció adódik, de mi van akkor, ha épp az esküvőn adódik a valaha volt legkínosabb?

7 hazugság az esküvőkről és arról, ami utána jön

A házasság kicsit olyan, mint a gyermekvállalás. Mindenkinek van róla véleménye.

Hogyan kezeld a hisztis koszorúslányokat?

Lesznek, akik úgy gondolják, hogy a saját igényeik az ifjú párénál is sokkal fontosabbak…

5 TIPP, milyen szempontok alapján válassz virágot a menyasszonyi csokorhoz

Könnyen elveszhetünk a virágok adta széles választékban, de vajon mik azon a szempontok, amiket érdemes követnünk, amikor a menyasszonyi csokorral kapcsolatos döntésen vacillálunk?

Hová menjünk nászútra? – 8 tipp a tökéletes úticélért

A nászutat minden ifjú pár izgatottan várja, ugyanakkor maga az úticél kiválasztása komoly fejtörést tud okozni.

Inspirálódj a Demetrios 2019-es menyasszonyi ruha kollekciójából!

A tervezők bőven adtak nekünk fejtörést a legújabb kollekciójuk megálmodásával. Nézzük mit tartogat 2019-re a Demetrios.

A tökéletes menyasszonyi smink titkai

Bármilyen szépek is vagyunk, hibátlan megjelenésre törekszünk, ezért is olyan fontos a tökéletes esküvői smink.

Hogyan éld túl az esküvőd napját, ha várandós vagy? – adunk 5 tippet

Mindhárom trimeszter tartogathat váratlan meglepetéseket – lássuk, hogyan zajlik egy esküvő terhesen.

A nászút nem olyan, mint amilyennek az Insta mutatja

Hiába a tökéletesen kiválasztott helyszín és a nagy szerelem, lássuk, mi történik leggyakrabban a nászút alatt.

A tökéletes esküvői torta titkai

Miből készüljön, hogyan tálaljuk és mire figyeljünk oda a nagy létszámú esküvőkön?

A kevesebb néha több! – minimalista esküvők 2019-ben

Nézzük, hogyan vonatkozik ez ránk ez mondat az esküvők világában.

Mit keres az exem az esküvőmön?

Kényes téma? Csak akkor, ha viharos véget ért az előző kapcsolat és joggal tartunk a következményektől, netán az ex partner kicsinyes bosszújától.

Milyen esküvői meghívót válassz?

Megvan a helyszín, a dátum és a létszám? Kezdődhet a meghívó keresés!

Itt a csodás 2019-es PRONOVIAS menyasszonyi ruha kollekció

A nagy divatmárkák nem késlekednek az új kollekciókkal és a 2019-es év menyasszonyai máris széles palettán válogathatnak a csodásabbnál csodásabb darabok között.

Megkérték a kezed nyáron?10+1 tipp menyasszonyi ruhapróbához

Az egyik legizgalmasabb része az esküvői előkészületeknek kétségkívül a menyasszonyi ruha kiválasztása. De hogyan csináljuk?

Ha esküvőre készülsz ezt a 6 esküvős filmet látnod kell előtte

Hollywood remekül kiszolgálja kíváncsiságunkat, szórakoztató és egyszerre elgondolkodtató alkotásokkal. Nézzünk pár emlékezetes filmet a nagy napról, tanulságokkal!

Ősszel van az esküvőd? Mutatunk 14 inspiráló fotót

Elhoztunk néhány meseszép inspirációt arra az esetre, ha szóba jöhet nálatok az őszi esküvő – hiszen az ősz az esküvőszezonban még fontos szerepet játszik.

Mit fizet a koszorúslány és mit a menyasszony?

Sok esetben nem tisztázott mit fizessen a koszorúslány az esküvői előkészületek alatt. Mi most elmondjuk.

Így válassz esküvői időpontot 2019-re

Az eljegyzést követően az esküvői időpont kiválasztásával kezdődik minden. Enélkül nem tudunk egy lépést sem tenni.

Gyalog, hintón vagy limuzinnal – hogy utazzon a menyasszony?

Minden lány fantáziájában él egy titkos kép fehér ruhás önmagáról, amint lovas fogaton vonul a saját esküvőjére. Végül gyakran elsősorban praktikus szempontok alapján választunk járművet.

Szűk körű esküvő vagy hetedhétországra szóló lakodalom?

Te mi alapján döntöd el kiket hívsz meg az esküvőre és kiket nem? Fontos, hogy ti mit szeretnétek vagy az elvárások alapján állítod össze a vendéglistát?

Ebben a 4 stílusban készülnek 2019 legmenőbb hosszú menyasszonyi körmei

A hétköznapokon akár a rövid, természetes, akár a hosszabb, feltűnőbb körmöket választjuk, a nagy napra bátran bevállalhatjuk a műkörmöket

Hozd ki a legtöbbet a Balaton-parti esküvődből! 3+1 lépésben mutatjuk, hogyan

Évről évre egyre népszerűbbek a Balaton-parti esküvők: most egy csodálatos helyszín mutatunk hozzá.

Mi legyen a menyasszonyi csokor sorsa az esküvő után?

A vőlegény ezzel a páratlan bokrétával köszönti a menyasszonyt a lányos háznál, aki, ha elfogadja a csokrot, szimbolikusan a házassági ajánlatra is igent mond. Mi történik ezután a menyasszonyi csokorral?

10 dolog, amit az esküvőszervezésből tanulni lehet

Az esküvő megszervezése akár 1 év is lehet – ezalatt te is változol, tanulsz. Az esküvőszervezésből például ezt a 10 dolgot.

A 15 legmenőbb rövid menyasszonyi köröm

Most elhoztuk nektek 2018 legmenőbb manikűr trendjeit, amelyek közül bátran választhattok, ha a rövid, természetesebb körömformáknál maradnátok.

Az esküvői dekorációk világa: 8 kérdés, amit feltennél a dekoratőrnek

Bobvos Nanetta esküvő- és rendezvényszervező, dekoratőrrel beszélgettünk a 2018-as esküvői dekorációkról, színekről, trendekről.

Ezek a legmenőbb menyasszonyi FÁTYOL TRENDEK 2018-BAN

A nagy melegben más szabályok vonatkoznak a sminkelésre, hogy izzadságot, könnyeket és egyéb nem várt hatásokat is túléljen.

Elbűvölő nyári esküvői sminkek menyasszonyoknak

A nagy melegben más szabályok vonatkoznak a sminkelésre, hogy izzadságot, könnyeket és egyéb nem várt hatásokat is túléljen.

5 kreatív ötlet a klasszikus esküvői vendégkönyv helyett

Ha többre vágysz a klasszikus vendégkönyvnél, valami olyan emléket szeretnél, ami igazán kreatív és a vendégek is aktív közreműködői, akkor most figyelj.

Valami kék – 10 TIPP, hogyan csempészd bele a nagy napba

Senkinek nem kell bemutatnunk az esküvőkön legelterjedtebb babonakört, amelyben komoly fejtörést tud okozni a valami kék becsempészése a fehér árnyalatainak kombinációi közé.

Kinek kerül többe egy esküvő: a vőlegény barátainak vagy a koszorúslányoknak?

Vajon a vőlegény vagy a menyasszony oldaláról költségesebb-e egy esküvő a közeli barátoknak? Kiderült, hogy a vőlegény haverjai rosszabbul járnak, ha a legénybúcsútól a menyegzőig mindent összeszámolunk.

5 esküvői fénydekoráció, ami garantáltan feldobja a bulitokat

Az asztali fényektől kezdve a fényfüzéreken, a fényfüggönyökön és a fényjégcsapokon át, mindenféle felületre létezik világítási megoldás.

Centikkel a föld fölött, befűzve – esküvői cipők és fűzők kínjai

Életed nagy döntése áll előtted – ehhez képest egy néhány óráig viselendő kényelmetlen magassarkú vagy egy szoros fűző semmiségnek tűnhet.

Eladó a menyasszony! – hogyan éld túl a menyasszonytánc megpróbáltatásait?

Gazdasági jelentősége volt a menyasszonytáncnak, amire még ma is emlékszünk, bár sokak számára pontosan emiatt visszatetsző.

6 súlyos baki az esküvő előtt – segítünk, hogy te ne kövesd el!

Sokszor nem is sejtjük, mennyi buktatót rejthet magában az esküvőszervezés és mennyi mindenen elcsúszhatunk. Összeszedtük a legsúlyosabb bakikat.

Mire szánj TÖBB pénzt és hol SPÓROLJ az esküvőn? – elengedhetetlen és kihagyható esküvői költségek

A jeles alkalomra nem sajnáljuk a pénzt, de azért van egy egészséges határ, amin túl teljesen felesleges csillagászati vagyonokat elkölteni. Van, amin viszont nem érdemes spórolni.

Féltékeny a barátnőd az esküvő miatt? – 5 tipp, hogy hogyan kezeld

Amikor az ember élete nagy napja előtt áll, akkor természetes, hogy a legjobb barátnő is együtt örül az arával. De sajnos ez azért nem mindig van így.

Mire vonultok be a polgári szertartásra, Cranberries-re vagy inkább Eddára?

Egy jól megválasztott dal sokat hozzáad a ceremónia meghitt hangulatához. Neked már megvan mikor, milyen zene fog szólni a polgári esküvőn?

Támadó mókus és dolgát végző kutya – a legjobb 15 esküvői fotó

Néha az esküvői fotósnak olyan pillanatokat is sikerül megörökíteni, amit nem feltétlenül szeretnénk, hogy lencsevégre kapjon.

2018 legtrendibb rövid menyasszonyi frizurái

Nem csupán hosszú hajjal lehet csodásan festeni a menyasszonyként – lássuk, 2018-ban milyen rövid esküvői frizurák számítanak a legtrendibbnek.

Esküvő Okosan nyereménynap

Ez a péntek 13-a igazi szerencsét hozott hét gyönyörű fiatal lánynak: ők azok, akik az Esküvő Okosan döntőjébe kerültek.

A 10 leggyakoribb vendégpanasz esküvőkön

Azzal számolnotok kell, hogy nem fog minden meghívott vendégnek minden tetszeni.

5+1 kreatív ötlet a polgári esküvőre

Nem csupán hosszú hajjal lehet csodásan festeni a menyasszonyként – lássuk, 2018-ban milyen rövid esküvői frizurák számítanak a legtrendibbnek.

Ilyen esküvői fehérneműt húzz a nagy napon – mert nem mindegy, mi van a menyasszonyi ruha alatt!

Az esküvői ruha kiválasztására általában mindenki rengeteg időt szán, a fehérnemű kérdése viszont már nem ilyen központi téma.

Esküvői szertartások: 5 ötlet, ami benne van a levegőben

Ha nehéz a döntés, hogy mit dobáljanak, mi szálljon a szertartás után az ifjú pár feje felett, akkor ez a cikk neked szól. A szimbolikus jelentéstől, egészen a praktikus dolgokig mindent összegyűjtöttünk a leggyakoribb megoldásokról.

A 6 legnépszerűbb esküvői játék

A vőfélynek vagy ceremóniamesternek van jó pár játék a tarsolyában, de mi most összegyűjtöttük nektek a legnépszerűbb lagzis játékokat, amivel még emlékezetesebbé tehetitek az estét.

Mit kérj nászajándékba? Adunk 10 szuper ötletet

Ha nem pénzt és nem kaparós sorsjegyet, akkor mégis milyen óhaj-sóhajt továbbítsunk a násznép irányába, már ami a nászajándék kívánságainkat illeti?

Hogyan legyen tökéletes a mosolyunk az esküvőnkön?

A tökéletes ruha, smink, haj kiválasztása mellett ne feledkezzünk meg a ragyogó mosolyról sem.

Plus size cipőben és esküvői ruhában a nagy napon

Az esküvői ruhaszalonok sem különböznek sokban a boltoktól, a készleten többnyire a standard méretek találhatóak. De mit tegyenek, akik dúsabb idomokkal vannak megáldva?

Chuck Taylorral az esküvői oltárnál – menő vagy ciki esküvői cipőtrend

A hideg ráz a gondolattól, hogy életed legnagyobb napjainak egyikén, az esküvődön egy tornacipőben vonulj az oltárhoz? Bizony nem csalás és még csak nem is ámítás, ez az új trend!

Titeket is kikészít a jövendőbeli anyósotok?

Átéltétek már az érzést, amikor eggyel többen voltatok a kapcsolatban, mint kellene? Ez a harmadik pedig nem más, mint az anyósod. A jövendőbeli.

Nyári zápor az esküvőn – rossz ómen, de jóra fordíthatod!

Egy nyereményút története, avagy, ha még nem tudod, hogy belföldön merre menjetek nászútra, akkor lehet, hogy most találod meg a tökéletes úti célt. Biztosíthatlak: nem fogsz csalódni!

A nászutamat nyereményjátékon nyertem!

Egy nyereményút története, avagy, ha még nem tudod, hogy belföldön merre menjetek nászútra, akkor lehet, hogy most találod meg a tökéletes úti célt. Biztosíthatlak: nem fogsz csalódni!

Különkiadás: drónfelvételek az esküvőn – 100 nap múlva esküvő vlog

Drónfelvételek az esküvőn: luxus vagy mindenki számára elérhető választás? Mikor érdemes profi drónost hívni a lagziba? Milyen egy profi drón?

Ezeket a 2018-as esküvői frizurákat te is imádni fogod!

2018-ban tovább hódítanak az élő virágokból készült koszorúk és díszek, a fonatok, a bohó, kócos tincsek és természetesen a laza kontyok.

A luxusfeleség kitilthatja az esküvőjéről a gyerekeket?

Luxus Vivien a Fecsóval kötött esküvőjéről a gyerekeket tiltotta ki (persze a sajátjain kívül). Liptai Claudia pedig a szelfiket, képkészítést nem engedi az esküvőjén.

Mutasd a menyasszonyi csokrod, megmondom a stílusod!

Ahogyan az esküvő minden eleme, úgy a menyasszony bokrétája is szezonról szezonra színesebb, izgalmasabb lesz. Nézzük a 2018-as menyasszonyi csokortrendeket!

Éjfél után menyecske leszel? Mondj igent a piros ruhára!

A tökéleteset ruhát keresed éjfél utánra? Lehet, hogy most megtalálod…

Te is szívesen megnéznéd az esküvői vendégek fotóit? Mutatunk egy appot, ami segít ebben.

Egy személyre szabott esküvői oldalt hozhatsz létre magatoknak, melyről a násznép, illetve ti is fel-és letölthetitek a fotókat/videókat. Ez WEDBOX.

Hónalj-sóhaj – avagy esküvő nyáron, mit tegyünk ha izzadunk?

Kellemetlen szagok, izzadás, esetleg kivillanó kiskutya a kar alatt, és nem egy pincsire kell itt asszociálni? Erre figyelj az esküvőd napján, tanácsok a megelőzésre!

Esküvői zeneválasztás – 100 nap múlva esküvő vlog

Enikő és Attila a DJ-t épp egy lagzi előkészületei közben kapták mikrofonvégre és alaposan kifaggatták az esküvői zeneválsztás témájáról. 100 nap múlva esküvő!

Egy hét múlva esküvő, indul a visszaszámlálás! 15+1 last minute esküvőszervezés tipp

Gyorsan közeledik a nagy nap? A dátum, ami oly távolinak tűnt még az esküvőszervezés kezdetén, egy hét múlva itt van. A visszaszámlálás elindult!

Kit hagyjak le az esküvői vendéglistáról? – készítettünk egy ábrát, mely segít a döntésben

Vendéglista összeállítása lépésről lépésre, hogy ne váljon rémálommá.

Mennyi az annyi? Tervezd meg az esküvői költségeket!

Költségkereten belül maradni? Ez az igazán nagy kihívás, de mint tudjuk, semmi sem lehetetlen.

Esküvői meghívó: postán, személyesen vagy emailben?

A rohanó XXI. században úgy gondoljuk, igencsak fontos kérdés, hogyan is érdemes az esküvői meghívónkat eljuttatni a meghívottakhoz. Kattints, és mutatjuk a trendet!

Mit lehet csinálni az esküvő másnapján? – 13 tipp a friss házasoknak

Mivel töltöd az első napodat feleségként? Ötletekért katt a cikkre.

Sütit akarok! – 100 nap múlva esküvő vlog

A videós kaland 2. részében kiderül, milyen tortát választanak leggyakrabban a magyar menyasszonyok? Mi a legmenőbb 2018-as tortatrend? És a legfontosabb: miért drágább az esküvői torta, mint a többi? Megannyi kérdés, amikre a válaszokat Kapusi Gertitől tudhatjátok meg.

Baj, ha megcsípik a szúnyogok az esküvői vendégeket?

Esküvő az erdő közepén? Vagy egy réten? Egy várromnál? Miért ne? Egy kis kreativitással, és rugalmassággal minden megoldható.

3 tipp az allergiamentes esküvőért

Összeszedtünk pár hasznos tippet azért, hogy kaparó torok és folyó orr helyett a vendégeidnek is happy enddel fejeződjön be a te nagy napod.

Eljegyzésem története – avagy így kérték meg az Esküvő Okosan olvasóinak kezét 3.

Sorozatunk harmadik részében, olyan lánykéréseket mutatunk be, ahol a férfiak szintén kitettek magukért.

Tetovált menyasszonyok- te megmutatnád vagy elrejtenéd?

Van, aki szerint a tetoválás egyáltalán nem illik a menyasszonyi ruha finomságához, mások pedig büszkén vállalják a testüket díszítő tetkókat.

A közös jövőnk elkezdődik – 100 nap múlva esküvő vlog!

DJ vagy zenekar? Mi lesz az idősekkel? Miért van szükség internetkapcsolatra az esküvőn? Esküvői nagykövetünktől mindjárt megtudod!

10 esküvői trend, aminek búcsút inthetünk

Figyelem! Személyes véleményt (is) tartalmaz.

Darth Vader az oltárnál – avagy mi is az a tematikus esküvő?

Mi lenne, ha Batman adna össze titeket? Vagy fénykardokkal küzdenétek a lagzin? Nem, nem ment el az eszem. Ez a legújabb trend az esküvők világában…

Vedd vagy kölcsönözd? – az esküvői ruha dilemma

Mondhatni, ez a nagy nap legfontosabb kérdéseinek egyike, hiszen komoly dilemma, hogy a menyasszonyi ruhát csak bérelje az ember, esetleg meg is vegye.

Olcsó nászút – 4 tipp, amivel rengeteget spórolhatsz

Egy kisokos formájában összeszedünk pár dolgot, amit az olcsó nászúthoz nem árt tudni.

A 12 legszívderítőbb esküvői szülőköszöntő ajándék

Valami különlegeset szeretnél, de nem tudod, mi legyen az? Talán itt megtalálod, amit keresel.

ESKÜVŐ-tervezés OKOSAN, íme a legfontosabb esküvői checklist!

Gondolatban már számtalanszor elképzelted milyen esküvőd lesz, de most hirtelen minden valósággá válik? Ténylegesen elkezdhetsz gondolkodni hol szeretnéd kimondani a boldogító Igent? Segítünk egy checklisttel, hogy minden tökéletes legyen!

10 tipp limitált költségvetésű menyasszonyi ruha esetére

Kevés pénzből álomruha? Néhány apró trükk, és az álom valósággá válik.

Női bajok a nagy napon

Menstruáció az esküvő napján? Kellemetlen, de nem kezelhetetlen. Mutatom is, hogyan.

Kis lábbal és alacsony termettel – hogyan szerezzünk nem átlagos méretű menyasszonyi ruhát és cipőt?

A boldog menyasszonyok legkedvencebb feladatai közé tartozik normál esetben a ruha és a cipő kiválasztása – de mi a helyzet akkor, ha a választás boldogsága ara-parába csap át, mert sehol a megfelelő méret?

Finisben az esküvő szervezése – tervezz meg mindent a nagy napra!

Az esküvő napján már nincs idő szervezkedni, mindenkit eligazítani. Előtte kell összeállítani, hogy kinek mi a dolga a nagy napon.

Mi fán terem a desszertasztal?

Desszertasztal gondolkodsz rajta, de drágának találod? Csináld meg magad! Íme néhány tipp, ami a segítségedre lehet.

Így kérték meg a kezemet a sarki fény alatt

Barátságból szerelem, 1,5 éves távkapcsolat több ezer km-re egymástól, most pedig már az eljegyzés után esküvőjükre készülnek.

Pánttal vagy pánt nélkül – ez itt a nap nagy kérdése!

Nem is vitás, eljön az a pillanat minden menyasszony életében, mikor felmerül a nagy kérdés, vajon azon a bizonyos nagy napon pánttal vagy pánt nélkül vonuljon az oltár előtt álló “Nagy Ő” felé, így hát mondanunk sem kell, ránk tört…

10 dolog, amit nem tudtam az esküvőről

Elképzelés kontra valóság. Az ember a saját esküvőjén sem mehet biztosra.

Kutyák az esküvőn – te bevállalnád?

Sokan szeretnének szerepet szánni a kutyusnak is a Nagy napon, azonban jó pár dolgot végig kell gondolni, mielőtt komolyan számításba vesszük ezt a lehetőséget.

“Soha nem álltunk közel egymáshoz és a feleséged is utál engem” – a 10 legcikibb esküvői beszéd

Ha beszédre készülsz, akkor NE olvasd el. Egyébként meg jó szórakozást!

Nászút luxuskivitelben – ahogy egy hercegnő csinálja

Megvan az az érzés, hogy nem csak az esküvőn szeretnél igazi hercegnő lenni, hanem a nászúton is? Mutatjuk, hova is megy nászutazni egy igazi hercegnő!

8 nászajándék, amiket nem szeretnék megkapni

Nem tudod mit adj nászajándékba? Én sem. De abban tudok segíteni, hogy mit ne adj.

Eljegyzésem története- avagy így kérték meg az Esküvő Okosan olvasóinak kezét 2.

Hogyan lehet megkérni valakinek a kezét egy tál krumplipürével? Olvasóink egyik történetéből ez is kiderül.

30 dolog, amiért jó házasnak lenni

Olykor csodás, olykor nehéz, de házasnak lenni igenis jó. Lássuk miért.

Így lesz felejthetetlen a nyitótánc

Nem vagy a parkett ördöge? Nem baj, így is lehet felejthetetlen a nyitótánc.

Tündérmese a valóságban: avagy amikor a herceg tényleg szerelmes lesz

A brit királyság ifjú hercege, Harry, no meg menyasszonya, Meghan Markle kisasszony egy hónapon belül összekötik életüket. Íme minden, amit tudnotok kell az év egyik legnagyobbnak kikiáltott lagzijáról!

Álomesküvő a Földközi tenger gyöngyszemén – mennyibe kerül mindez?

„Álomesküvők külföldön” sorozatunk második részében a máltai esküvőkről, helyszínekről, ügyintézésről, honosításról kérdeztük Berényi Ildikó vezető-esküvőszervezőt. Kiderül az is, hogy mi az a apostilestetés és pontosan mennyibe kerül egy tengerparti álomesküvő.

400 lány közül Moravszki Enikő lett 2018 legszebb menyasszonya

Ez a péntek 13-a igazi szerencsét hozott hét gyönyörű fiatal lánynak: ők azok, akik az Esküvő Okosan döntőjébe kerültek.

Mit mondj és mit ne, ha esküvői beszédet tartasz?

Esküvői beszédet fogsz tartani? Ne aggódj, nem a lehetetlenre vállalkozol. Tippek, ötletek a cikkben, amiket ha megfogadsz, borítékolható a sikered.

Az esküvőszervezés buktatói – Mire figyeljünk, hogy ne verjenek át?

Egy esküvőszervező cég 700.000 forinttal károsított meg egy párt a Nagy nap előtt. Mások hiába kötöttek szerződést és fizették ki előre az összeget az esküvő napján újabb és újabb plusz költségek merültek fel. Bár biztosra soha nem mehetünk, de érdemes…

Milyen színű lesz az esküvőd? – mutatjuk mi a legtrendibb

Idén lesz az esküvőd? Van már elképzelésed milyen színű lesz az esküvői dekorációtok? Ha még nem döntöttétek el, akkor vegyük sorra milyen trendi színek közül választhattok 2018-ban.

14 dolog, amivel sokan nem számolnak az esküvői kiadások tervezésekor, pedig kellene

Összeszedtem nektek pár költséget, amellyekkel lehetséges, hogy először nem számoltok. Egyenként nem beszélünk nagy kiadásokról, viszont összeadva jelentősebb összeg halmozódhat fel.

Akinek a kezét egy koncerten kérték meg – ismerjétek meg a másik közönségkedvencet

Fodor Karolina kezét párja egy Intim Torna Illegál koncerten kérte meg. Kíváncsi vagy a részletekre?

Halmai Dóra bakancslistáján szerepelt, hogy egyszer egy szépségverseny döntőjén vegyen részt

Vízesésnél kérték meg  a kezét és színes ruhában megy férjhez egy különleges dátumú napon Halmai Dóra, akit a lánykérés és egy betegség még erősebben összekovácsolt a párjával. 

Együtt jártak iskolába, szerelem csak később lett belőle – Írországból repül haza a döntőre Király Kitti

Király Kittivel Írországból készítettünk interjút, ott él barátjával és a verseny kedvéért jön majd haza jövő héten.

Az Operettszínház színésznőjére az interneten talált rá a szerelem – ő is a legszebb menyasszonyok között várja a döntőt

Ismerjétek meg Moravszki Enikőt, az Esküvő Okosan menyasszony-szépségversenyének döntősét!

Ültetési rend – rémálom vagy jó játék?

Ha van valami az életben, amit soha, de tényleg soha többet nem szeretnék csinálni, az az esküvői ültetési rend összeállítása.

13 évesen ismerte meg vőlegényét a 2018 Legszebb Menyasszonya verseny döntőse, Strassburger Dóra

A 2018 Legszebb Menyasszonya címre pályázó lánynak fontos az együtt töltött minőségi idő, bár jelenleg az esküvőszervezés viszi el minden szabadidejét.

Eljegyzésem története, avagy így kérték meg az Esküvő Okosan olvasóinak a kezét

Különleges helyszínek, örömkönnyek, izgalmas lánykérések. Eljegyzési történtek az Esküvő Okosan olvasóitól.

„Nem elég hattyúvá változnunk, annak is kell maradnunk!”- 5 tipp a tökéletes esküvői formáért

Mátrai Gabriella a Rejuvena Esztétikai Szalon vezetője 5 gyakori problémára ajánl különböző kezelési eljárásokat, melyek közül van, amit még közvetlenül a nagy nap előtt is igénybe vehetsz.

Folyamatos mozgásban él Bagyinszki Anikó a 2018 Legszebb Menyasszonya verseny közönségkedvenc döntőse

Bagyinszki Anikó edzőként dolgozik és nem nyaggatja párját az esküvős dolgokkal.

Trevi-kút, egy kutya és egy későn kezdett esküvőszervezés – két strandolás között készült thaiföldi interjú Huszin Alexandrával, 2018 Legszebb Menyasszonya verseny döntősével

Romantikus lánykérés a Trevi-kútnál, nyári esküvő az ötödik évfordulón, ahol egy kutya is szerepet kap, Vintage-stílusú lagzi – Huszin Alexandra egyik az Esküvő Okosan menyasszony-szépségversenyének nyolc döntős lánya közül.

Para az esküvő előtt. Normális?

De még mennyire, hogy normális! Egy percig se aggódj emiatt, mindenki átesik ezen.

Olyannal házasodni, aki már volt nős – mennyire zavar, hogy nem lehet templomi esküvőd?

Az egyház szerint „Amit Isten egybekötött, ember szét ne válassza!” Mit tehetsz ilyen esetben, ha mégsem szeretnél lemondani a templomi esküvőről?

Ki fizesse az esküvőt?

A régi időkben a költségek nagy részét a menyasszony szülei fizették, de manapság ez a nézet teljesen elavulttá vált.

Vőlegény – biodíszlet vagy annál több?

A vőlegénynek igenis vannak feladatai, még akkor is, ha sokan szívesen kivonják magukat a feladatok alól. Hogy mik ezek? A cikkből kiderül…

Így válassz karikagyűrűt!

Egy gyűrű mind fölött… Nektek megvan már az az egy? Ha nincs, akkor néhány hasznos tippet találhatsz a cikkben Feil Attilától is.

Ha a melegben olvadni kezd a négyemeletes torta, az esküvőszervezőnek improvizálnia kell

Egy esküvőszervező nem mindennapi életébe nyerhettek bepillantást. Olvashattok olvadó tortáról, fontoskodó örömapáról és egy megható aranylakodalomról is.

Örömszülők az esküvőn – mibe vonjuk be őket?

Mennyire vonjuk bele a szülőket a szervezésbe, és milyen feladataik legyenek? A legfontosabbak megtalálod a cikkben.

A ’20-as évek Amerikája köszön vissza az idei esküvői hajviseletekben

Kiválasztani a megfelelő esküvői frizurát éppen olyan nehéz, mint megtalálni a tökéletes párt.

Zenekar vagy DJ – melyiket válasszuk?

Milyen zene szóljon a lakodalomban? Mulatós vagy modern? Zenekar vagy DJ játssza kedvenc dalainkat?

Hogyan rendeltem menyasszonyi ruhát online?

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása az esküvői készülődés egyik legfontosabb eleme. De mi van azokkal, aki nem élvezik a ruhák próbálgatását és inkább neten rendelnék meg?

Te milyen szépségkirálynő lennél?

Próbáld ki magad! Hogy válaszolnál a feltett kérdésekre?

Milyen menyasszonyi fátylat válasszak?

Az ördög a részletekben rejlik. Egy jól megválasztott menyasszonyi fátyol nem tűnik fel, de annál feltűnőbb, ha rosszul választunk.

„Örülünk, hogy eljöttetek!” – köszönőajándék tippek akár fillérekből

Nem szereted a sablonos köszönőajándékokat? Szeretnél egy kicsit személyesebb apróságot adni a vendégeiteknek? Jó a kézügyességed, és szívesen kísérletezel?

Romantikus vagy extrém? Lánykérések a nagyvilágból

A férfiak többségének komoly gondot okoz, hogyan kérje meg élete párja kezét. Valljuk be nem egyszerű feladat kitalálni a gondolatainkat, főleg ha egy ilyen fontos eseményről van szó.

Tényleg mindent az öltönyről

Szürke öltönyhöz barna cipő? Milyen anyagból készüljön? Milyennek kell lennie a mellénynek? Hogyan kössük meg a nyakkendőt?

Nem számolták hány darabra tört a pohár a zsidó esküvőn, de a házasság végül hat évig tartott

Dani az esküvőjén házasságlevélben tett fogadalmat a feleségének, hogy amíg él, eltartja őt. Majd miután menyasszonya tizenegyszer megkerülte őt az oltár előtt, felesége mutatóujjára húzta a gyűrűt.

Környezet- és pénztárcabarát esküvőt tervezel? Íme 5 tipp

Fontos számodra a környezetvédelem? Vagy a takarékosság? Bármi is az oka, hogy öko-esküvőt szervezz, már öt apró lépéssel sokat tehetsz azért, hogy védd a környezetedet és a pénztárcádat!

10 tipp a tökéletes nászéjszakához

Az esküvő legjobb része, amikor a vendégek hazamennek, és végre kibújhatunk a ruhánkból, kibonthatjuk a hajunkat, és lemoshatjuk a sminket.

Minden menyasszony álma a tengerparti esküvő?

Homokos tengerpart, lágy morajló hang, finom szellő és a csodás naplemente, kell ennél tökéletesebb esküvői helyszín?

Ketten a menyasszonyi ruhában – a legszebb esküvői ruhák, ha pocakkal állsz az oltár elé

A boldogító igen kimondására készülsz, ám közben már a szíved alatt hordod életed kis csodáját ezért elbizonytalanodtál a ruha kérdést illetően? Ne tedd!

Élettársi kapcsolat – így köthető, így bontható

Házasodni ugyan nem házasodhatnak, de többféle együttélési formából választhatnak az azonos nemű párok hazánkban is. Melyek ezek? A cikkből kiderül…

A lány, akinek pizsamában kérték meg a kezét

Egy születésnap, egy morcos korai ébredés, majd valahonnan előkerül egy gyűrű és minden megváltozik…

Szép ívben eldobott csokor és tetszetősen levágott tortaszelet – Takács Nóra azt keresi a szépségversenyen, aki a legjobban éli át menyasszonyságát

Február 28-ig még lehet jelentkezni az ország első élményalapú menyasszony-szépségversenyére. A zsűri egyik tagjával, Takács Norie, modellel, a Hogyan legyek jó nő? Facebook-csoport szépségszakértőjével beszélgettünk.

Leszel a tanúm?

Ki lehet tanú, és milyen feladatai vannak? A cikkből minden kiderül…

Hogy vedd rá a párod, hogy segítsen a szervezésben?

A legtöbb férfi nem szeret ezzel foglalkozni, ők úgy gondolják megtették a dolgukat azzal, hogy megkérték a barátnőjük kezét. Hogyan lehet elérni, hogy segítsenek?

Irigyelni akarom a férfit, aki feleségül veszi majd a menyasszonyt – az Esküvő Okosan szépségversenyének zsűritagja stílusos menyasszonyokat keres

Elindult Magyarország első élményalapú menyasszony-szépségversenye! A zsűri egyik tagjával, Halász Éva menyasszonyiruha-tervezővel arról beszélgettünk, hogy milyen szempontok alapján fog dönteni a szépségversenyen.

Mindent a római katolikus esküvőről

Egyházi esküvőt tervezel, de nem tudod, hogy is állj neki? Mi a hivatalos eljárás? Milyen iratok szükségesek? Összeszedtem neked a legfontosabb tudnivalókat.

Vérpezsdítő italok hideg téli esküvőkre

Téli esküvőt szervezel? Aggódsz, hogy fázni fognak a vendégek? Ezekkel az italokkal garantáltan felforrósíthatod a hangulatot a buliban!

Esküvői vészhelyzetek – hogyan kezeljem?

Mindenki rémálma, hogy valami a nagy napon elromlik és itt nem feltétlen az időre gondolok. Sok apróság törhet borsot az orrunk alá.

Mantilla, pomander, Júlia-kalap – esküvői nagyszótár A-tól Z-ig

Mi az a Biedermeier csokor, mit jelent, ha egy esküvő félformális, ki eszi meg a vőlegényi tortát? Összegyűjtöttük a legfontosabb esküvői kifejezéseket.

10 ok, amiért utálom a Valentin napot

Szerelemes vagyok, romantikus vagyok, boldog vagyok, és ki nem állhatom a Valentin napot. Azt is leírom miért.

A nagy nAPP, avagy mi segít a szervezésben?

Néhány app-ot teszteltem, amik segíthetnek nekünk, menyasszonyoknak a nagy nap tökéletes megszervezésében.