Több mint DJ – profi event designer a tökéletes esküvőért

Rengeteg táncot, bulit, szuper hangulatot szeretne átélni minden pár és meghívott egy esküvőn. Hogyan érhető ez el? Biztosan van rárecept, már csak az a kérdés, hogy minden hozzávalót beszereztetek-e? Segítünk nektek, ha a zenével, hang- és fénytechnikával kapcsolatban úgy érzitek, útvesztőbe kerültetek.

 

 

 

 

Hangban, fényben, hangulatban gondolkodni, ezeket a fontos elemeket egységben kezelni – ma már legyen minimum elvárás az esküvődön. Nem egyszerű találni olyan DJ-t ma Magyarországon, aki többek között nemzetközi porondról hozza az új trendeket és nem csak lejátssza a zenét, hanem hangtechnikusokkal meg is tervezi az esküvő hangzásvilágát.

 

 

Ha ez nem lenne elég, az esemény hangulatának és dekorációjának megfelelő fénytechnikát és saját pultot épít, hogy tökéletesen illeszkedjen egymáshoz a nagy nap minden részlete.

 

 

Brotya Norbert és a WELLWED TEAM valódi ambient-művészek:

 

 

olyan zene- és fényhatás-zsonglőrök, akikre bátran rábízhatod életed legfontosabb pillanatainak hangulat- koreográfiáját és még a násznép is élvezni fogja.

 

 

 

 

Mesterségünk címere: az esküvő

 

 

A profi hangtechnika hangtechnikus nélkül olyan, mint egy Ferrari sofőr nélkül: benne rejlik anagyszerű lehetőség, csak nincs, aki megmutassa, hogy mire képes.

 

 

Brotya Norbert sokéves külföldi tapasztalattal és egy profi csapattal diktálja a színvonalat, hiszen tisztában van vele, hogy tudni kell megtervezni és létrehozni az esküvő hangulatát.

 

 

 

 

DJ-ként és a fényhatások mestereként is a maradandó értékek híve, és mi másról szólhat az esküvő, ha nem a szerelem örökértékéről.

 

 

Emlékezetes pillanatokat varázsol nem csak a fiatal párnak, hanem a meghívottaknak is, hiszen az esküvőn kiemelten fontos számára az egész násznép hangulata.

 

 

Egyedülálló hang- és fénytechnikai berendezésekkel és végtelen szakmai kreativitással segít az esküvő megtervezésében és lebonyolításában.

 

 

Hol, kikkel és főleg: kikért?

 

 

A menyasszony és a vőlegény igényei és az esküvő stílusa adja az alaphelyzetet, majd a helyszín adottságai és a násznép összetétele a következőszempont.

 

 

A stáb ellátogat a helyszínre, a hangmester felméri az akusztikai adottságokat és lehetőségeket, majdelkészül egy hang- és világítási terv.

 

 

 

 

Ezzel párhuzamosan a pár a ceremóniamesterrel (adott esetben vőféllyel) és a DJ-vel megtervezik a zenei forgatókönyvet. A kívánt zeneszámok legalább olyanfontosak, mint a tiltólista, azaz a nem kívánt dalok vagy előadók jegyzéke.

 

 

 

 

Fontos figyelni arra is, hogy a forgatókönyvben jusson némiszabadság a DJ-nek, hogy legyen lehetősége improvizálni is az est során – így lesz tökéletes az esemény hangulata.

 

 

Nemzetközi vendéglista és a speciális igények

 

 

Ennek a szakmának is megvannak a kulisszatitkai, amelyeket egyetlen nagykönyvben sem rejtegetnekés nem is iskolában tanulja az ember. Ma már szinte nincs is olyan esküvő, ahol ne jelenne megkülföldi rokon, barát vagy ismerős, esetleg üzletfelek – erre nem árt külön felkészülni.

 

 

 

 

Nagyon fontos, hogy az event designer – akiről mostanra már kiderült, hogy sokkal több, mint DJ – ismerje például az angol vagy a tengerentúli etikettet, szokásokat, illetve látott-e már idegen ajkú közönséget mulatni.

 

 

Brotya Norbert tökéletes angoltudással és sok éves nemzetközi tapasztalattal a nemzetközi esküvők egyedülálló magyar specialistája.

 

 

 

 

Ugye, mi sem szeretnénk, ha meghívottjaink csupán protokolláris okokból vennének részt azesküvőnkön?

 

 

Úgy az igazi, ha mindenki jól érezi magát, önfeledten mulat, melyhez viszontolyan partnerre van szükségünk a szervezésben, aki nemcsak jól beszél angolul, de betéve tudja a dalszövegeket is, így még véletlenül sem csúszhat be egy olyan baki az esküvőn, hogy angolul a szakításról énekeljenek a bevonuló dalban, vagy a szleng kifejezéseket lefordítva nem oda való dolgokat halljunk meg.

 

 

Azok az apró kis részletek és, ami rajtuk múlik

 

 

Az összhatás, a hangulat, vagyis amiből látszik, mennyire figyeltünk a kicsi, de fontos dolgokra. A következő néhány kérdés valószínűleg kevés párnak jut eszébe a szervezés alatt:

  • ­ A DJ-pultnak miért kell látszania? ­
  • A kábelezés kinek lehet érdekes? ­
  • Nem jobb ezeket diszkrét takarásban – és biztonságban – tudni, a környezettel harmonizáló borítással? ­
  • Végül is, nem a technikát, hanem annak hatását kell élveznünk a nagy napon, nem igaz?

 

 

 

 

A szakma szerelmese ezt is evidenciaként kezeli, és nem sajnálja a fáradtságot a dekorossal való egyeztetésre, az egyedi pult kialakítására és a kábelek eltüntetésére. Brotya Norbi szerint ugyanis a háttérben dolgozók harmonikus együttműködésén múlik az esküvő sikere: a minőség abszolút minimuma.

 

 

Fotó: SchFoto

 

 

Brotya Norbert

DJ, event designer a WELLWED Csoport tulajdonosa és vezetője

https://www.wellweddj.com/

https://www.instagram.com/wellwed_weddingdj_services/

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Esküvői ékszer: gyöngy vagy gyémánt?

Bár a szépség nem szorul kiegészítőre, esküvői ékszert még az a menyasszony is visel, aki a hétköznapokban nem szokott....

Hogyan kezeld a hisztis koszorúslányokat?

Lesznek, akik úgy gondolják, hogy a saját igényeik az ifjú párénál is sokkal fontosabbak…...

A tökéletes esküvői torta titkai

Miből készüljön, hogyan tálaljuk és mire figyeljünk oda a nagy létszámú esküvőkön?...