Trevi-kút, egy kutya és egy későn kezdett esküvőszervezés – két strandolás között készült thaiföldi interjú Huszin Alexandrával, 2018 Legszebb Menyasszonya verseny döntősével

Romantikus lánykérés a Trevi-kútnál, nyári esküvő az ötödik évfordulón, ahol egy kutya is szerepet kap, Vintage-stílusú lagzi – Huszin Alexandra egyik az Esküvő Okosan menyasszony-szépségversenyének hét döntős lánya közül, vele beszélgettünk. Mivel Alexandra éppen Thaiföldön várja, hogy elefántokkal fürödjön, az interjú két strandolás között, cseten készült.

 

 

 

Mikor lesz az esküvőd?

 

2018.07.21-én lesz az esküvőnk, az 5. évfordulónkon.

 

Hogyan ismerkedtetek meg a pároddal?

 

Egy plázában dolgozunk mindketten. Ott is ismerkedtünk meg, az elején csak beszélgettünk, aztán egyre többet és többet, és a többi ezután már jött magától.

 

Mennyi idő után kérte meg a kezedet és hogyan történt a lánykérés?

 

Tavaly januárban kérte meg Ádám a kezem 3 és fél év után, Rómában. Először baráti hosszú hétvégének indult és szombaton, az utolsó napon, elmentünk a Trevi-kúthoz. Ádám mondta dobjak be pénzt hátha visszajövünk még. Mondanom sem kell, én ezt vártam a legjobban az egész úton. Azt mondták, hogy este menjünk vissza és vacsorázzunk ott. Gondoltuk fotózkodunk, amikor beálltunk a képhez, egyszer csak eltűnt mellőlem Ádám. Aztán letérdelt, rögtön sírva fakadtam egymásba borultunk és felhúzta a gyűrűt.

 

menyasszony szépségverseny

 

 

Milyen esküvőtök lesz, hány fővel, hol, milyen zenével?

 

Nem lesz nagy felhajtás, nem lesz olyan, hogy mit illik, mit nem. Vintage stílusú, laza esküvőt szervezünk, 90 fővel. A szertartás és a lagzi is Monoron lesz. Egyedül az élő zenéhez ragaszkodott Ádám, úgyhogy zenekarunk lesz. Mulatós és régi slágerekkel készülnek majd nekünk.

 

Mi okozta a legnagyobb problémát/nehézséget eddig az esküvőszervezésben és hogyan oldottad meg?

 

A legnagyobb nehézség az volt, hogy későn kezdtük el a szervezést (tavaly októberben) és már a kiszemelt helyszín sem volt már szabad, de lemondtunk róla.

 

 

 

 

Milyen lesz a ruhád? Megvan már? Hogyan választottál, milyen szempontokat vettél figyelembe?

 

Először más ruhát néztem ki, fel is próbáltam, de szörnyen mogorvák voltak sajnos a szalonban, úgyhogy úgy döntöttem inkább, megvarratjuk. Aztán egyszer csak szembe jött velem A ruha.

 

menyasszony szépségverseny

 

Mit vársz a versenytől, miért jelentkeztél?

 

Egyik kedves kolléganőm mutatta, hogy van ez a verseny, én meg gondoltam egyet és próbáljuk meg. Teljesen hihetetlen számomra, még most sem hiszem el, hogy a legszebbek között vagyok.

 

Melyik zsűritag miatt izgulsz a leginkább, kire szeretnéd a legjobb benyomást tenni és miért?

 

Nem tudnék senkit kiemelni, remélem mindegyikőjüknek szimpatikus leszek.

 

Van háziállatod? Ha igen, szánsz neki valamilyen szerepet az esküvőn?

 

Van egy kiskutyánk, Lussy. Két éve kaptam szülinapomra. Az előző évben halt meg a kutyusom, aki westie volt, és mindenképp ugyanilyen fajtát szerettem volna, így Lussyke is az. Imádom, úgy ahogy van. Szerintem már furának is néznek azért, hogy mennyire szeretem. Én mindig azt mondom Ádámnak, hogy legalább felkészít minket majd a babára. Ahova lehet, jön velünk, nagyon szeret vonatozni, kocsikázni. Mivel nálunk ő is családtag és nagyon szoros a kapcsolat köztünk, ezért természetes, hogy ott lesz az esküvőn, sőt apukámmal ő fog bekísérni engem.

 

Az állatok nagyon fontosan nekem, támogatok állatvédő csoportot, és igyekszem én is aktívan közreműködni. Monoron sajnos elég sok a kóborkutya, de már nem egynek sikerült gazdit találni, vagy hazavinni.

 

Van valamilyen emlékezetes történeted Lussyvel?

 

Az emlékezetes sztori, amit sose felejtünk el az az, amikor meg kicsi volt és mire hazamentünk ugye bekakilt. Az hagyján, de úgy, hogy a függöny közepe is tiszta kaki volt és fehér kanapén és a fehér fotelen kaki lábnyomatok, úgyhogy egész éjjel sikáltam mindent, azóta is emlegetjük.

 

 

Mivel foglalkozol, és miért ezt a szakmát választottad?

 

Gyógyszertári szakasszisztens vagyok. 7 éve kezdtem a gyakorlatomat egy patikában, és azóta is ott dolgozom. Mindenképp egészségügyben szerettem volna dolgozni már kislány korom óta.

Mit szerettek csinálni szabadidőtökben?

 

Szabadidőnkben a legtöbbet a barátainkkal és a családunkkal vagyunk. Elég pörgős az életünk sosincs időnk unatkozni.

 

menyasszony szépségverseny

 

Mi a legextrémebb dolog, amit valaha csináltál?

 

Na, ez az a kérdés, ami számomra elég nehéz, mivel, hogy is mondjam nem az a tipikusan bevállalós lány vagyok. Szeretem a kalandokat, de maradjak inkább a komfortzónámban. Ha mégis valamit meg kell említsek, ami inkább kaland, az az amikor a Niagara vízesésnél hajókáztunk.

 

Mondj el 3 dolgot, amit szerinted furcsának tarthatnak benned az emberek.

 

Ha őszintének kell lennem, ezekhez inkább meg kell engem ismerni, vagyis ezt csak a körülöttem levők tudják, és sok apró dologból tevődik össze.

 

Az első, hogy egyszerűen az egész életemet viszem magammal mindennap, vagyis kizárt dolog a kis táska.

 

A második dolog, hogy betegesen félek a hányástól (elnézést, ha kicsit undi), ezért ha nincs nálam rágó vagy fogkrém, akkor világvége van.

 

A harmadik dolog, amivel több dolog is együtt jár, az az , hogy szeretem, ha minden úgy áll pl. a lakásban ahogy én szeretném, meg ahogy jól mutat.

 

Mit szeretnél mindenképp kipróbálni az életben?

 

Szeretnek minél több helyre eljutni, világot látni. Amire már kislány korom óta vágyom az az, hogy elefánttal fürödjek. Volt egy kedvenc mesekönyvem, abban volt egy ilyen kép, és azt nagyon szerettem.  Úgy tűnik, hogy a napokban sikerül is megvalósítani ezt az álmomat, úgyhogy nagyon izgatott vagyok.

Számít a véleményed, szólj hozzá a Facebookon!

Szerintünk ez is érdekelni fog

Tündérmese a női szépségről – a Ronald Joyce 2020-as kollekciója

Szívesen mesélnénk a varázslatról, melyet Veni Infantino évente újraálmod, de inkább Rátok, vágyakozó menyasszonyokra bízzuk, hiszen csak...

A legszebb emlékekből készített karácsonyi meglepetés

Bárcsak minden értékes pillanatot becsomagolhatnánk valami örökké tartó dobozba, hogy ne csak mi magunk, de az utánunk jövők is részesülh...

Minden részletében elegáns: a tökéletes esküvői meghívók titka

Igent mondtál a páros életre, ami most kezdődik és mindent megteszel, hogy ez a kezdet a lehető legígéretesebbre sikerüljön. A titok persze ...